avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cum scap de un srl in urmatoarea situatie???
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cum scap de un srl in urmatoarea situatie???

in septembrie 2008 am infiintat un srl cu profil constructii,dar din cauza crizei financiare mi-am zis sa mai astept un pic sa nu ma hazardez.am suspendat activitatea (inainte de introducerea imp. forfetar) , dar satul sa mai depun atatea declaratii m-am hotarat sa fac cumva sa scap de ea.mentionez ca nu am avut absolut nici un fel de activitate nimic deci cum a fost la infiintare asa e si acum zero.
deci ce se intampla daca nu ma duc sa o radiez sau nu mai depun declaratiile la anaf si orc??? am primit un avertisment de la anaf precum ca nu am depus declaratiile.
si de ce daca imi dau amenda vine pe numele meu si nu ia firma amenda??ce se intampla cu amenzile de la ei daca le primesc?? (sunt asociat unic)
va rog mult sa ma ajutati, m-am saturat de atatea acte
va multumesc
Cel mai recent răspuns: mycu_84 , utilizator 16:24, 24 Aprilie 2010
trebuie dizolvata si radiata..
1) aplicati regimul derogatoriu prin care nu mai aveti obligatia depunerilor declaratiilor doar intocmirea situatiilor financiare anuale si semestriale
si
2) cautati sa o vindeti , anunt la ziar asa nu mai efectuati d-voastra cheltuieli

sau

3) dizolvare fara lichidare cf legii societatilor comerciale
va multumesc pentru mesaje...
Prin regimul derogatoriu nu mai depuneti declaratii. Dupa care lichidati-o
aveti idee cam cu aproximatie cat costa dizolvarea in cazul meu ,dupa ce aplic derogatoriu?
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare microintreprindere aflata in suspendare costy1 costy1 Buna ziua , Va expun urmatoarea situatie . O societate inregistrata ca microintreprindere , isi suspenda activitatea prin registrul comertului in cursul ... (vezi toată discuția)
Contribuabil inactiv Radu Culcea Radu Culcea Declararea contribuabililor inactivi(adica cine nu depune declaratiile de riguare la 2 termene consecutive) se face cu data publicarii in Monitorul Oficial al ... (vezi toată discuția)
Vreau sa scap de firma ( s.r.l ) ! liv.savu liv.savu Salutare ! Am un S.R.L , care are activitatea suspendata temporar de la registrul comertului pe 3 ani de zile incepand din 2010 , regim derogatoriu de la ANAF ... (vezi toată discuția)