Intru direct în subiect. Care poate fi motivul pentru care Colegiul de Conducere a instanţei hotăreşte strămută cauza la un alt complet de judecată ? Ne aflăm după cel de al 8-lea termen. Cum să reacţionez ? mulţumesc pt.sfat!
Mulţumiri pt. toate intervenţiile! Precizări: Colegiul de conducere al judecătoriei a hotărât strămutarea, (aşa s-a consemnat în încheierea de şedinţă) de la C.11 la C.3, şi nu la altă instanţă. Nu este cazul indisponibilităţii judecătorului, de fapt o domnişoară. De atunci am trecut de prima şedinţă cu C.11 şi aşa cum am bănuit noua d-ră judecătoare a făcut prima încercare de a canaliza mersul procesului în altă direcţiedecât cel ce am urmat-o timp de 8 termene. Scopul evident este de a mă intimida (nu am pregătire de specialitate) în aşa fel ca să nu se continue cu probatoriul. Este vorba de aplicarea L.18/1991, modul de soluţionare nelegal a contestaţiei mele de către comisia judeţeană. În realitate nici nu a analizat cererile mele ci în colaborare cu comisia locală a luat o hotărâre de aprobare a cererii acesteia din urmă de a nu se ocupa de problemele mele. Am intenţia de a dovedi faptul că s-au folosit de documente contrafăcute !!! Grav, foarte grav !;)
Stramutare
agnes20
Mi s-a facut cerere de stramutare a recursului la ICCJ si in dreptul dosarului apare
art40.alin.2CPC
(1)Cererea de strămutare se judecă în camera de ... (vezi toată discuția)