avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procedura,pentru cine?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procedura,pentru cine?

Intru direct în subiect. Care poate fi motivul pentru care Colegiul de Conducere a instanţei hotăreşte strămută cauza la un alt complet de judecată ? Ne aflăm după cel de al 8-lea termen. Cum să reacţionez ? mulţumesc pt.sfat!
Cel mai recent răspuns: mvajnanet , utilizator 19:06, 11 Martie 2007
Mulţumiri pt. toate intervenţiile! Precizări: Colegiul de conducere al judecătoriei a hotărât strămutarea, (aşa s-a consemnat în încheierea de şedinţă) de la C.11 la C.3, şi nu la altă instanţă. Nu este cazul indisponibilităţii judecătorului, de fapt o domnişoară. De atunci am trecut de prima şedinţă cu C.11 şi aşa cum am bănuit noua d-ră judecătoare a făcut prima încercare de a canaliza mersul procesului în altă direcţiedecât cel ce am urmat-o timp de 8 termene. Scopul evident este de a mă intimida (nu am pregătire de specialitate) în aşa fel ca să nu se continue cu probatoriul. Este vorba de aplicarea L.18/1991, modul de soluţionare nelegal a contestaţiei mele de către comisia judeţeană. În realitate nici nu a analizat cererile mele ci în colaborare cu comisia locală a luat o hotărâre de aprobare a cererii acesteia din urmă de a nu se ocupa de problemele mele. Am intenţia de a dovedi faptul că s-au folosit de documente contrafăcute !!! Grav, foarte grav !;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stramutare agnes20 agnes20 Mi s-a facut cerere de stramutare a recursului la ICCJ si in dreptul dosarului apare art40.alin.2CPC (1)Cererea de strămutare se judecă în camera de ... (vezi toată discuția)
Stramutare proces gheciu gheciu Reclamatul este salariat al judecatoriei. Pot cere stramutarea procesului si care sunt pasii de urmat. Multumesc! (vezi toată discuția)