Ambii soti lucram intr-o primarie (nu ne invidiati, avem salariile f. mici).Se pare ca in curand chiar se va trece la disponibilizarile mult anuntate in randul bugetarilor.In mod normal, nu o sa fim disponibilizati.Dar in cazul in care criteriul "doi intr-o institutie" o sa fie decisiv pt. pierderea unui post, ne-ar putea salva o acctiune de divort deschisa chiar atunci si care sa nu o ducem la capat?Cat mai costa o asemenea actiune si cam cat se poate lungi termenul actiunii? (In vederea trecerii valului....apoi...ne "impacam noi" :) chiar inainte de pronuntarea sentintei.
p.s.- nu ne judecati, dar suntem disperati
Remarca dvs. m-a facut, la propriu , sa rad f. copios.Uite ca la asta nu m-am gandit.
Eram sigura ca asta o sa spuneti:)
Adevarul este ca se vede mai obiectiv din exterior toata situatia.
Avand in vedere si ce au spus antevorbitorii, e clar ca trebuie sa reflectati asupra hotararii pe care sa o luati.
solutia avocatei consta in a face cate un copil la fiecare anuntata disponibilizare:)) oare asa gandesc in general acesti profesionisti...asa vad rezolvarea problemei???
e bine sa platesti niste onorarii si sa primesti in schimb acest gen de solutii, oare?:))
da...asa e legal..."daca vor sa"..."atunci o sa" indiferent de cadrul legal...:stunned:
ralu_2008 a scris:
solutia avocatei consta in a face cate un copil la fiecare anuntata disponibilizare:)) oare asa gandesc in general acesti profesionisti...asa vad rezolvarea problemei???
e bine sa platesti niste onorarii si sa primesti in schimb acest gen de solutii, oare?:))
da...asa e legal..."daca vor sa"..."atunci o sa" indiferent de cadrul legal...:stunned:
Imi permit sa ve reamintesc ca mediul in care v-ati exprimat opinia de mai sus este un forum in care utilizatorii (avocati sau nu) raspund GRATUIT, alocand timpul, pregatirea si resursele proprii acestei activitati in mod altruist. (cand ar putea, bine, mersi, sa se ... plimbe prin parc in timpul asta).
Solutia "avocatei" este compatibila perfect cu intrebarea initiala, care investiga sansele unui divort la fiecare disponibilizare, cu singura diferenta ca solutia doamnei avocat are avantajul net (fata de divort) ca atinge un subiect fierbinte juridic, de ajutor impotriva disponibilizarii (concedierea gravidelor).
Temeiul juridic pentru asta n-o sa-l indic, din lipsa de timp.
Divort..:(
oanaoanaoana
Buna seara!
Am si eu o intrebare...sotul meu a bagat divortul,peste putin timp avem prima infatisare. Intrebarea este: ce se intampla la prima ... (vezi toată discuția)