RADU SAVALACHE 
	    	Avocat

RADU SAVALACHE 
	    	Avocat	    

posomog simona adriana 
	    	Utilizator

posomog simona adriana 
	    	Utilizator	    

RADU SAVALACHE 
	    	Avocat

RADU SAVALACHE 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 loco22	                   

Buna ziua, Acum cateva luni am fost atacat de un vecin cu lopata pe proprietatea mea (o livada) unde ma aflam impreuna cu sotia si fetita. Am luat repede ceva ... (vezi toată discuția)
	                    loco22	                   

Buna ziua, Acum cateva luni am fost atacat de un vecin cu lopata pe proprietatea mea (o livada) unde ma aflam impreuna cu sotia si fetita. Am luat repede ceva ... (vezi toată discuția)

Ana65	                   

Va salut. In urma unei altercatii , fratele meu a cazut victima.
Mentionez ca fratele meu se intorcea catre casa si nu avea nici o legatura cu incidentul , ... (vezi toată discuția)
	                    Ana65	                   

Va salut. In urma unei altercatii , fratele meu a cazut victima.
Mentionez ca fratele meu se intorcea catre casa si nu avea nici o legatura cu incidentul , ... (vezi toată discuția)

ionell2014	                   

buna ziua! am o intrebare: am fost lovit, batut de agentii de paza a unui club, am fost si am depus plangere la politie, dar nu am avut timp sa merg iml pt ... (vezi toată discuția)
	                    ionell2014	                   

buna ziua! am o intrebare: am fost lovit, batut de agentii de paza a unui club, am fost si am depus plangere la politie, dar nu am avut timp sa merg iml pt ... (vezi toată discuția)