avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Modificare titlu proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Modificare titlu proprietate

Buna ziua.
Am si eu o intrebare. Bunicilor mei li s-a emis titlu de proprietate pe terenurile pe care lea avut in trecut . S-a constatat ca nu li se trecuse curtea in care locuiau. Se face modificare de titlu si se trece si aceasta. Se face cadastru si intabulare pe curtea resoectiva. Din masuratori ies 832 de mp , iar din acte ies 620 mp. Se poate cere schimbarea de titlu, tinand cont de faptul ca bunicii mei au detinut nu 620mp ci 832mp ? Mentionez ca bunicul meu a murit .
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: MARIANA TUDOR , utilizator 21:37, 22 Aprilie 2010
da se poate cere dar numai judecatoreste, sau poate mai aveti o sansa solicitand modificarea TP la presedintele comisiei de aplicare a fondului funciar
Ma puteti indrepta care o lege care reglementeaza acest lucru ?
HG 890/2005 si Legea 18/1991 R si art III din Legea 169/1997
Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare titlu de proprietate ContSters115731 ContSters115731 Bunica mea si fratele acesteia au avut in proprietate fiecare o parcela de cate 900 mp fiecare, mostenire de la parintii lor, deci l800 in total.Prin anii ... (vezi toată discuția)
Anulare titlu de proprietate iuliamariana iuliamariana VA ROG SA MA AJUTATI... TATAL MEU S-A TREZIT CU UN TITLU DE PROPRIETATE PE NUMELE LUI SI AL UNEI SURORI CARE ESTE DECEDATA DIN 5 MAI 1991 - FISA LA CADASTRU ... (vezi toată discuția)
Contestare titlu de proprietate in instanta turdeanu turdeanu Buna seara. Va rog sa imi spuneti daca are vreun sens sa deschid o actiune de judecata, pentru contestarea unui titlu de proprietate. Acum titlul este pe 2 ... (vezi toată discuția)