Buna ziua. Vreau sa va intreb si eu cate ceva. Am avut un accdent rutier in data de 06.03.2010 din care a rezultat dauna totala a autoturimului meu. Cineva a patruns pe contrasens si m-a lovit frontal. Masina mea era in leasing ,contractul a fost incheiat cu Porsche Leasing. Dosarul de dauna a fost deschis pe 09.03.2010 si a fost finalizat trimitandu-le banii in 15 zile . Dupa o simulare privind plata anticipata pentru inchiderea contractului ar tb platita suma de 5500 euro +TVA. Valoarea masinii in anul 4 de leasing era de 12600 euro. Firma de asigurari a platit firmei de leasing 80% din 12600 adik 10080 , mi s-ar cunveni banii ramasi dupa inchiderea anticipata a contractului . Suma platita de mine pana la data accidentului a fost de 12500 euro. Leasingul momentan nu nchide contractul ce ar trebui sa fac ? Sa presupunem ca firma inchide contractul si mi-ar da 3300 euro cum pot sa-mi recuperez diferenta avnd in vedere ca eu nu mai dispun de autoturism si nu-l mai pot folosi? Am vreo facilitate datoita faptului ca prima de asigurare Casco mi-a fost facturata de firma de leasing .
Dauna totala
alexutu
Buna seara! Am fost implicat intr-un accident de circulatie din care a rezultat avarierea autoturismului meu si ranirea sotiei vinovat fiind un taximetrist ... (vezi toată discuția)