avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită plata sulta
Discuție deschisă în Executare silită

plata sulta

daca in hotararea judecatoreasca se specifica obligatia paratului de a mi plati sulta fara a specifica perioada , il obliga sa o plateasca imediat toata sau in functie de ceva? are casa pe numele sau iar sulta reprezinta datorii bancare nu impartim imobilul. daca merg la executor il obliga acesta sa mi plateasca imediat sau intr o anumita perioada legala, asa cum doreste paratul sau stabilesc eu cum. hotarareac este investita cu formula executorie. ce trebuie sa fac? multumesc
Ultima modificare: Joi, 22 Aprilie 2010
mocutzy27, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters122901 , utilizator 22:49, 22 Aprilie 2010
Trebuie sa puneti in executare hotararea odata ce aceasta a ramas definitiva si irevocabila si o investiti cu formula executorie.Adresati-va apoi unui executor judecatoresc.Aveti la dispozitie trei ani.
Mergeti la executorul judecatoresc, deschide un dosar executional si va lua legatura cu debitorul. El va va spune cum va face executarea, dupa ce va veti sta de vorba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract cu un executor mocutzy27 mocutzy27 as vrea sa fac contract cu un executor pentru a executa o hatarare jud. de partaj investita cu formula executorie[bunuri mobile si sulta]. am auzit multe ... (vezi toată discuția)
Drept civil - mosteniri Aurelia Carciumaru Aurelia Carciumaru Dupa decesul parintilor au ramas ca mostenitori 4 baieti. Mostenirea consta in o casa, o anexa (grajd) si curtea corespunzatoare. Doi dintre mostenitori ... (vezi toată discuția)
Partaj plata sulta mocutzy27 mocutzy27 PLATA SULTA DE CATRE PARAT instanta hotaraste imediat dupa cele 15 zile in care ar trebui sa faca recurs,cand este obligat sa mi plateasca sulta, ... (vezi toată discuția)