avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 251 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... restanta la banca
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

restanta la banca

Buna ziua ,ma numesc Ravia .Acum 2 ani sotul meu a facut un credit de nevoi personale la o banca luand suma de 10 000 eur ,iar rata lunara fiind de 600 ron /luna .De un an de zile a fost disponibilizat ,nemaiavand posibilitatea sa achite datoriile bancii pana in prezent (mentionez ca acum se afla inr o stare groaznica de depresie combinata cu un soi de anxietate si nebunie nereusind sub nici o forma sa l aduc cu picioarele pe pamant)Deci de 12 luni nu a achitat datoriile bancii ,el a sunat prin ianuarie sa se disculpe spunand ca situatia se va remedia si va plati in continuare.eu abia acum am iesit din concediul de materinate si ma voi angaja ,incercand sa acopar din suma restanta.Spuneti mi va rog la ce ne putem astepta?V a multumesc
Cel mai recent răspuns: ravia lisandra , utilizator 08:34, 23 Aprilie 2010
opinia mea este sa va interesati la banca daca mai este creditul la banca sau a fost preluat de o firma de recuperari creante..daca mai e la banca incercati sa faceti o reesalonare a datoriei, sau un nou imprumut in conditii mai avantajoase pe numele dvs, pe o perioada mai lunga
Multumesc pentru raspuns.Deocamdata nu am cum sa fac o reesalonare ,nu am cum sa iau un credit deoarece inca nu m am angajat (am spus ca am crescut copilul pana la 2 ani )acum caut cu disperare un job ,credeti ma ca sunt disperata din cauza datoriei . Inca odata multumesc pt raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamuriri despre executare silita siva2014 siva2014 Buna ziua, In 2009, tatal meu a luat un credit in valoare de 30 000 EUR de la o banca. A girat cu apartamentul, proprietate comuna cu mama mea (erau ... (vezi toată discuția)
Partaj acord otyl otyl Buna seara, Am depus actiunea de divort impreuna cu sotul acum o luna si ceva, divort de comun acord care are termenul de infatisare 1 sept. Avem de ... (vezi toată discuția)
Nu mai pot sa platesc banca oana cali oana cali am facut un imprumut la bcr in 2007 de nevoi personale si atunci imi fixasera rata de 480 si dupa un an ni-au facut rata de 730 si nu mai am posibilitatea sa o ... (vezi toată discuția)