avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... predare-primire gestiune materiale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

predare-primire gestiune materiale

Buna ziua! Am o problema care trebuie rezolvata urgent si sper ca in acest spatiu sa pot gasi solutia pentru a o rezolva. Trebuie sa se faca predarea - primirea unei gestiuni, gestionarul fiind disponibilizat si nu vrea sa predea gestiunea motivand ca este in proces cu societatea. Cum se poate proceda in acest caz avand in vedere ca s-a constituit comisie de inventariere a gestiunii, respectiv de predare - primire a acesteia? Cu speranta ca voi primi un raspuns lamuritor, va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 17:11, 23 Aprilie 2010
HOTARIRE nr. 2230 din 8 decembrie 1969 privind gestionarea bunurilor materiale, art. 2 ,,In cazul in care gestionarul sau reprezentantul sau nu se prezinta la locul si timpul stabilit, predarea se face in numele gestionarului de catre un angajat desemnat in acest scop de conducatorul unitatii.
La predarea-primirea gestiunii participa un delegat din compartimentul de care tine gestiunea si un delegat din serviciul contabilitatii, care dau indrumarile necesare, controleaza si certifica exactitatea datelor inscrise in actele de predare-primire,,.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluare gestiune papillon papillon Buna seara! In calitate de sef de magazin trebuie sa preiau o gestiune, insa la inventar nu am fost lasat sa particip venind o echipa speciala de la centru ... (vezi toată discuția)
Lipsa gestionar la gestiuni materiale carmen1975 carmen1975 Buna ziua, am intrebarea urmatoare: cum se procedeaza legal in situatia in care gestionarul lipseste din unitate pe motiv medical mai mult de 60 zile ... (vezi toată discuția)
In cazul unui salariat decedat cu gestiune, cum se efectueaza ... dana66 dana66 in cazul unui salariat decedat cu gestiune, cum se efectueaza inventarierea gestiunii si in prezenta cui? (vezi toată discuția)