Buna ziua! sotul meu a fost impuscat mortal in cap de un ofiter IGPR, fiind confundat cu altcineva. Rezultatul I.M.L. intarzie sa apara. Cam cat timp dureaza o astfel de expertiza? Au trecut 7 luni de cand mi-a murit sotul. A murit pe loc, atunci cand a fost impuscat, iar ei mi l-au mai tinut in spital o zi ca fiind viu (tinut in viata de aparate, cica). Se poate modifica intentionat ziua si ora decesului? Ca nu mai am incredere in statul roman. Se incearca cu disperare sa-l scoata nevinovat pe criminal si deasta ma gandesc ca sigur vor face ceva sa coincida ora si ziua decesului cu ceea ce au facut ei. Mentionez ca sunt asistenta medicala, deci imi dau seama cand un om este mort sau viu, chiar daca am fost lasata cateva secunde sa-l vad (nu am fost lasata sa-l ating in zonele unde as fi putut sa-i iau pulsul); si am si confirmarea verbala a colegilor de munca din spitalul in care a fost adus prima data in urgenta!
Va multumesc!
Va multumesc pentru raspuns! Se intarzie si cu balistica, reconstituirea nu s-a facut...., cred ca am sa trimit o cerere la INML, insa nu stiu daca exista vre-o cerere tip sau scriu cu cuvintele mele ceea ce ma intereseaza?
Se vede clar cum tin totul pe loc, pentru a nu fi trimis dosarul in instanta.
Nu exista o cerere tip.
Formulati-o cu cuvintele dvs,cat mai concis,aratand situatia astfel cum s-a petrecut si solicitand urgentarea efectuarii expertizei.
De asemeni puteti face solicitari scrise si organelor de ancheta,procurorului care instrumenteaza cazul.
Ucidere din culpa
ana-bianca
Buna ziua! Am si eu o problema! Sotul meu a fost impuscat mortal in cap de catre politie, fiindca a fost confundat cu altcineva, deci nevinovat! Au trecut ... (vezi toată discuția)