Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
buna ziua .
puteti face deocamdata, plangere impotriva rezolutiei procurorului .
dupa ce epuizati toate caile de atac din romania, va puteti adresa cu o plangere la CEDO .
angajati-va un avocat din galati pt. toate aceste demersuri !!
roxanel a scris:
buna ziua .
puteti face deocamdata, plangere impotriva rezolutiei procurorului .
dupa ce epuizati toate caile de atac din romania, va puteti adresa cu o plangere la CEDO .
angajati-va un avocat din galati pt. toate aceste demersuri !!
Eu cred ca ar fi bine sa nu isi angajeze avocat din Galati.Ar fi de preferat din alt oras intrucat un avocat din alt oras nu depinde nici de politisti, nici de procurori si nici de judecatori in vreun fel.
Din punctul meu de vedere este greu de crezut ca ar fi vorba de o crima premeditata.In astfel de anchete procurorii isi cam fac treaba, dar...orice este posibil.Diferenta dintre Romania si SUA este ca, in Romania orice e posibil, iar in SUA, totul e posibil...
Ar trebui vazute piesele dosarului de mai multi avocati, daca va permiteti, pentru ca sa vedeti daca lucrurile pot fi puse cap la cap...
Cu siguranta ca puteti intalni avocati care sa va ceara pe studierea dosarului cat va cer altii pentru reprezentare.
Cert este un lucru.Nu va puteti angaja avocat cu relatii din Galati...dupa parerea mea...evident...
avocat Claudiu Lascoschi