avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incadrare bibliotecar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incadrare bibliotecar

Buna ziua
intrebarea mea ar fi daca cineva cu studii superioare in teologie-asistenta sociala este incadrat legal ca bibliotecar cu studii superioare la o biblioteca publica?
care sunt legile care se aplica in aceasta situatie?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: flaner , utilizator 13:45, 25 Aprilie 2010
Funcţiile de bibliotecar sau funcţiile asimilate acestora pot fi ocupate pe perioadă nedeterminată de către:
a. absolvenţi cu examen de diplomă ai unei instituţii de învăţământ cu profil biblioteconomie;
b. absolvenţi ai altor forme de învăţământ, liceal sau universitar, dar care în timpul şcolarizării au studiat discipline de profil din domeniul biblioteconomiei;
c. absolvenţi cu diplomă, indiferent de profilul instituţiei de învăţământ,
dacă aceştia au urmat şi studii postuniversitare sau postliceale de
biblioteconomie în instituţii de învăţământ acreditate de Ministerul Educaţiei şi
Cercetării.
d. persoane cu studii medii sau superioare de alt profil, cu obligaţia de a urma, într-o perioadă de până la maximum 2 ani, una dintre formele de pregătire
profesională prevăzute de lege;
e. absolvenţi cu diplomă, indiferent de profilul instituţiei absolvite, dacă au funcţionat ca bibliotecari într-o bibliotecă cel puţin 5 ani înainte de apariţia
Legii nr. 128/1997.
Buna ziua!
Bine, postul poate fi ocupat si cu alte studii, dar daca studiile ei sunt de alt profil, nu ar trebui sa fie incadrat cu studii medii?Este corect incadrat cu studii superioare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bibliotecar alinus1128 alinus1128 Buna ziua, Avem un angajat la Biblioteca oraseneasca pe postul de conservator carte III studii medii ce a obtinut diploma de Bibliotecar studii medii, insa ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! dacă am studii postuniversitare de biblioteconomie ... Onela maria Onela maria Bună ziua! Dacă am studii postuniversitare de biblioteconomie postul meu de bibliotecar cu studii medii poate sa fie transformat în bibliotecar cu studii ... (vezi toată discuția)
Bibliotecar David-Andrei David-Andrei Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns referitor la urmatoarea situatie: -o persoana absolventa a Facultatii de Litere (licenta+masterat) urmeaza un ... (vezi toată discuția)