avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... pentru cei care au fost la testarea logica
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

pentru cei care au fost la testarea logica

cat de accesibile sunt testele? sunt cu admis respins sau pe baza de note? se face o medie aritmetica cu nota de la testele grila? la ce interval de timp se dau dupa ce ai obtinut nota la testele grila? multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Marius2000 , utilizator 18:11, 25 Aprilie 2010
cu riscul de a fi indiscreta..vei participa la ex. de admitere inm 2010.. pentru motivul ca te-as intreba anumite lucruri...
danik a scris:

cu riscul de a fi indiscreta..vei participa la ex. de admitere inm 2010.. pentru motivul ca te-as intreba anumite lucruri...

cine nu risca nu castiga...
eu as participa cu cea mai mare placere ...
problema e ca sunt abia anul 3, deci in 2011...dar atunci iti voi cere eu poate informatii despre cum e la institut...:)
imi doresc prea mult ca sa nu fie asa
:((
danik a scris:

imi doresc prea mult ca sa nu fie asa
:((

daca e asa, atunci pune mana si invata, ca mai e putin pana la sfarsitul lui august...
sa ai spor si bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care e nota minima pentru a fi acceptat in barou? bm2 bm2 Buna ziua as dori sa stiu daca este o nota minima de a intra in barou sau se iau cele mai mari note si in functie locuri cum se face la admitere. Va multumesc (vezi toată discuția)
Care e diferenta intre examenul de barou si cel de admintere la inm? kakadu kakadu Am o nelamurire: care este diferenta intre examenul de la barou si cel de la inm??? banuiesc ca sunt mai grele teste? sau sunt si mai multe capitole de ... (vezi toată discuția)
Carti cu grile pentru admitere inm alexdante alexdante am urmatoarea intrebare: exista carti care sa contina exemple de grile ce se vor da la examenul inm din toamna ? aveti idee mai exista si alte grile in afara ... (vezi toată discuția)