Buna ziua.doresc un sfat si o rezolvare legala a problemei mele.Mi s-a fisurat legatura de la teava de apa cu coloana principala si am reparat in patru zile nu din rea vointa ci pentru ca foarte greu am gasit un instalator nimeni dintre vecini, nici administratorul un stiau pe nimeni. Zilnic administratorul ma suna sa-mi spuna ca problema se agraveaza, ca daca nu repar cat mai repede imi pune in plus pe factura viitoare 50 mc de apa. Ceea ce s-a si intamplat, m-am trezit ca am de plata in plus peste indexul de apometru (10 mc)pe care l-am comunicat 30 mc de apa .am cerut explicatii si mi-a spus ca datorita bunavointei lui am doar atat si nu mai mult si mi-a facut niste calcule care nu m-au lamurit deloc care e pierderea totala si cum s-a dedus calculul pe apartamentul meu.Mentionez ca nu avem apometru general pe fiecare scara ci pe bloc plus magazinele de la parter.Va rog sa ma lamuriti daca administratorul poate hotara cum vrea repartizarea pierderii de apa a blocului si cine ii poate verifica actele si facturile sa vada cum calculeaza ?nultumesc mul
Cu surplusul de apa v-am raspuns mai sus, intr-un mesaj anterior.
De ce nu se implica in reparatie? Pentru ca administratorul nu are a face cu instalatiile din casa omului decat in masura in care problema este pe tevile comune, inteleg ca la Dv. nu era cazul despre asa ceva.
Nu stiu ce reclamatii face la primarie..... dar chiar nu cred sa fi facut vreuna pentru ca n-ar avea niciun motiv. El o rezolva pe plan local, punandu-va o cantitate de apa la consum care a considerat el ca s-ar fi pierdut prin fisura aceea nereparata zile intregi.
Administratorul nu este dator sa va aduca instalator, pentru proprietatea Dv. sunteti singura raspunzatoare si va aduceti la reparatii mesterii pe care ii gasiti singura.
Imi pare rau ca raspunsul meu este neconvenabil pentru Dv., dar sa stiti ca un administrator este platit din banii Dv. nu ca sa aiba grija de proprietatea individuala a oamenilor, ci de proprietatea comuna.
Ca ar fi putut avea o atitudine mai cooperanta, depinde de om si poate chiar de relatia Dv. cu el.......
Apometru
ContSters397026
Se poate calcula un fir de 3mm de apa care curge nonstop,cati m cubi s-ar consuma lunar ?
Daca am apometru mi se pot imputa pierderi de la acest firicel de ... (vezi toată discuția)