avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contestatie infiintare poprire ANAF
Discuție deschisă în Executare silită

contestatie infiintare poprire ANAF

Buna ziua!
am o societate care in urma declaratiilor depuse la finante a fost obligata la plata unor impozite catre stat in calitate de angajator. Intrucat nu am achitat in termenul scadent sumele restante, ANAF a emis titlu executoriu si somatie de plata. zilele trecute am aflat ca a infiintat poprirea pe conturile societatii fara a respecta termenul de 15 zile in care puteam achita de bunavoie. Pot face contestatie la executare cerand desfiintarea popririi pe motivul ca nu au respectat termenul de 15 zile? ce instanta este competenta in cazul meu judecatoria sau curtea de apel avand in vedere ca eu doar cer anularea formelor de executare. Ce motive mai pot invoca pentru a obtine desfiintarea popririi?

Alte discuții în legătură

Somatie si titlu executoriu pfa MrDerpson MrDerpson Salut, Astazi am fost sa ridic o recomandata de la posta. Kinder Surprise de la ANAF: somatie + titlu executoriu (pe ambele este trecut numarul dosarului de ... (vezi toată discuția)
Somatie executor vio.micle vio.micle Am avut un credit in 2007 dupa citeva luni nu am mai putut plati. IN 2015 DUPA 8 ani am primit o somatie de la un executor ca sa instituit poprire pe ... (vezi toată discuția)
Poprirea tertilor de catre finante cristi.statescu cristi.statescu In cazul in care s-a primit de la finante o poprire pentru creantele datorate ale unui colaborator, dar in momentul respectiv nu exista nici-o suma. S-a facut ... (vezi toată discuția)