avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cazare neplatita, ce infractiune este?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cazare neplatita, ce infractiune este?

daca o persoana se cazeaza la un hotel si la plecare nu plateste cazarea savarseste vreo infractiune?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:04, 28 Aprilie 2010
Stiti care este partea interesanta?
Acuzarea este cea care trebuie sa motiveze...

Subscriu la parerile dl.Rogojan si r.gabi.Pacat ca se pune o astfel de problema.Din pacate tupeul si nesimtirea nu sunt incriminate.
Fiind vorba de nerespectarea unui contract civil au la indemana o actiune civila.
Dupa cum considerati ar trebui judecati si condamnati penal foarte multi oameni...
Eu zic sa va mai ganditi...putin...
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Stiti care este partea interesanta?
Acuzarea este cea care trebuie sa motiveze...

Ati scapat si de data aceasta !
Eu platesc hotelul de cand ma cazez.
De ce sa scap?:))

Ciudat este tocmai faptul ca o persoana nu achita anticipat...
Greu de crezut asa ceva...:)

Alte discuții în legătură

Probleme cu angajatorul cand mi-am bagat demisia desiree_margot desiree_margot angajatorul nu-mi incheie actele la plecarea mea din firma considerandu-se prejudiciat de mine pentru facturile la cazare ,la care eu nu am dormit,pe riscul si ... (vezi toată discuția)
pentru abuzul de incredere banii constituie obiectul material ? radoi radoi Daca o persoana fizica da unui individ X o anumita suma de bani pentru ca acesta din urma sa-i achizitioneze materiale de constructii, iar ... (vezi toată discuția)
Inselatoriile pe internet mateidonea mateidonea Bun gasit Din pacate va deranjez cu o problema foarte dificila, pentru mine, rugandu-va sa-mi oferiti un sfat pentru ca nu stiu foarte bine ce sa fac. Pe ... (vezi toată discuția)