avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Modificări în avocatnet.ro Modificari 26 aprilie
Discuție deschisă în Modificări în avocatnet.ro

Modificari 26 aprilie

De la inceputul anului ne-am orientat cu precadere spre rezolvarea problemelor legate de incarcarea cu dificultate a paginilor Avocatnet.ro. Proiectul nostru a avut atunci doua directii: imbunatatirea capacitatii hardware a siteului (motiv pentru care am achizitionat servere noi care au fost adaugate la sistemul deja existent) si rescrierea aplicatiei care sta in spatele celor mai multe dintre functionalitatile oferite de Avocatnet.ro membrilor si cititorilor sai.

Daca in urma cu o luna s-a petrecut primul pas din cei enumerati mai sus, astazi a avut loc schimbarea aplicatiei vechi cu cea noua. Nu se observa modificari evidente pentru simplul motiv ca am fost orientat exclusiv spre imbunatatirea vitezei de incarcare a paginilor si spre construirea unei baze care sa permita ulterior dezvoltarea unor facilitati interesante pentru dumneavoastra.

Asa incat, ne cerem scuze pentru faptul ca in ultima vreme n-am mai venit cu lucruri noi, dar astazi asteptarea s-a terminat. In perioada urmatoare, Avocatnet.ro va dezvolta facilitati pe care le gandim de ceva vreme, dar care nu aveau sanse de implementare fara modificarile pe care le-am inaugurat astazi.

Multumim pentru sustinere si va rugam sa ne spuneti despre inadvertentele, problemele de functionare sau erorile pe care le-ati putea intalni. Am testat noua versiune cat de bine am putut, dar forta comunitatii este intotdeauna mai mare decat activitatea unui grup de testeri.

O seara placuta. =D>
Sper sa fie o problema a PC-ului meu, dar nu mai pot verifica ce mesaje a scris un utilizator / consultant / moderator / administrator (am verificat tot). Cand accesez "X a mai scris", ajung la o pagina de acest gen:
www.avocatnet.ro/content/for...

Sau asa, nici propriile mesaje nu le mai pot accesa:
www.avocatnet.ro/content/for...

Chiar sunt curioasa ce se vede accesand cele doua link-uri dupa ce public mesajul, eu nu vad nimic.
scuze pentru cascadoria de mai devreme. Am lansat noua forma, am cerut parerea si... normal, sistemul avea o "buba" simpla: nimeni nu putea raspunde la nicio intrebare :D. Acum s-a rezolvat.

@Gabriela: Rezolvam imediat si cu mesajele scrise de ...

Daca mai apar alte probleme, va rugam sa le semnalati, sa rezolvam in seara asta orice apare si de maine sa reintram in normal.

Multumim mult.
Alin,
Mie mi se incarca greu pagina site-ului ....:( ... se incarca mai repede pana la modificarea din pauza 18.30-19.30 :-/
@freelis: stiu ca pare o intrebare tampita, dar... vorbim de diferenta de secunde? sau vorbim de o diferenta mai mica?

In principiu, n-ar prea fi niciun motiv pentru care pagina sa se incarce mai greu. Dar analizam. Imi poti spune, te rog, daca acelasi lucru se intampla si cand incarci prima pagina din Avocatnet.ro? Multumesc.
da ..e adevarat se incarca mai greu..
dar mai e o problema..eu nu pot sa-mi citesc mesajele..apare mereu acelasi mesaj care nu are nici o legatura cu intrebarea..oare se intimpla ceva?
deocamdata nu pot nici raspunsuri sa dau...

Alte discuții în legătură

Sugestii m1ha1g m1ha1g După mai mult de o săptămână am văzut următoarele probleme: 1. am avut 80 de prieteni şi am fost nevoit să-i scot, cu cât am mai mulţi cu atât ... (vezi toată discuția)
Modificari in forum, 28 iulie 2011 Alin Popescu Alin Popescu Noutatile de astazi sunt urmatoarele: - am schimbat sistemul de navigare in forum. Acum apar meniuri care pot ajuta cititorul sa ajunga direct din orice ... (vezi toată discuția)
Modificari avocatnet.ro pianistul pianistul 18 Aprilie 2008 -[b]Forum[/b] - am adaugat rating-ul pe mesaj 15 Aprilie 2008 -[b]Discutii private[/b] - o noua sectiune in care ... (vezi toată discuția)