avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Modificări în avocatnet.ro Modificari in forum, 28 iulie 2011
Discuție deschisă în Modificări în avocatnet.ro

Modificari in forum, 28 iulie 2011

Noutatile de astazi sunt urmatoarele:
- am schimbat sistemul de navigare in forum. Acum apar meniuri care pot ajuta cititorul sa ajunga direct din orice discutie in orice alt forum, precum si din orice categorie a siteului in alta categorie.
- am facut mai vizibil sistemul de urmarire a mesajelor din Forum
- am introdus elemente de interactivitate cu Facebook

Acestea sunt modificarile vizibile. In zilele urmatoare vor urma si altele. Asteptam opinii, comentarii, critici si asa mai departe ;).
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 22:38, 5 Ianuarie 2012
Wow!
Scriam eu, scriam intr-un topic si cand dau Publica mesaj... butonase, culori, 4 persoane urmaresc discutia...
Felicitari pentru munca depusa :vishenka: si multumim pentru surpriza :thumbup:
aceste modificari sunt doar de forma. ati scos tagurile care erau un instrument care antrena mintile, aceasta este o schimbare de fond.
Am scos tagurile temporar pentru ca incercam sa refacem si sistemul respectiv. Speram sa reusim si in acel caz sa oferim facilitati interesante.
Alin, orice modificare este binevenita, chiar daca unora nu le place ... o singura problema .. la mine se incarca greu paginile acestui site ...:(
Lucram si la aspectul asta si o sa se rezolve in curand ;).

Alte discuții în legătură

Cum vi se pare noua imagine avocatnet.ro? Alin Popescu Alin Popescu Am lansat astazi cateva modificari de imagine la Avocatnet.ro. Au aparut casete noi, atat in prima pagina, cat si in Forum. Forumurile recomandate sunt acum ... (vezi toată discuția)
O mica problema cu alertele si emailurile de sistem Alin Popescu Alin Popescu Buna seara, In ultimele 24 de ore am inregistrat o problema care a afectat alertele (mesaje noi in forum, mesaje private, etc) trimise utilizatorilor, ... (vezi toată discuția)
Modificari 26 aprilie Alin Popescu Alin Popescu De la inceputul anului ne-am orientat cu precadere spre rezolvarea problemelor legate de incarcarea cu dificultate a paginilor Avocatnet.ro. Proiectul nostru a ... (vezi toată discuția)