avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1489 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... DIVORT
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

DIVORT

Suntem casatoriti de 15 ani iar in timpul casatoriei a rezultat un fiu acum in varsta de 13 ani.Sotul a intentat divort asa din senin m-am trzit cu citatie pentru divort deoarece are o legatura extraconjugala de 4 ani cu o alta femeie iar acum el vrea sa divorteze.Eu nu sunt de acord cu divortul pentru ca este un copil la mijloc care acum este intr-o stare emotionala foarte proasta din acest motiv.Pot sa face ceva sa impiedic acest divort?Ma refer la o cale legala binenteles.Multumesc.
nu. pentru ca el vrea sa stea cu alta persoana
Nu ce? Nu poate dispune instanta?
Ce relevanta are ce vrea reclamantul in particularul creierului sau? Important e ce va sustine in instanta...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cel mai simplu divort pikmagic pikmagic Buna ziua, In urma cu cateva luni m/am casatorit.Am facut o greseala pentru ca eu si sotul meu nu ne potrivim deloc si de cele mai multe ori ne aruncam ... (vezi toată discuția)
Divort Alexandru 112 Alexandru 112 Buna ziua.de curând urmează să dau divorț de soție.ea are un credit de nevoi personale pe numele ei...acum nu vrea sa imi accepte divorțul pana nu ii ... (vezi toată discuția)
Divort prin acord LexyaAlexya LexyaAlexya Buna ziua, Eu si sotul meu am decis sa divortam; intelegandu-ne, am ales calea divortului prin acord, la judecatorie. Termenul fixat este intr-o saptamana. ... (vezi toată discuția)