buna ...cineva sa imi spuna deci sunt disperata ca am copiii si mama batrana in locuinta.Ieri judecatoare ne-a spus ca in 7 zile sa depunem concluziile scrise .In timpul concluziei avem sanse sa depun probe noi?si Cand se da pronuntarea?Unde pot afla ca a redactat pronuntarea?Acasa sau sa ma duc la arhiva?Inainte de toate am depus probe cu martorii,inscrisuri si pretentiile mele cinstite ,iar el a depus cererea principala scris cu minciuni.Judecatoare poate descopera minciunile lui?Am cerut 80% mie-20%lui,iar el cere 50%.-50%.Deci apartamentul este cumparat pe numele nostru in timpul casatoriei in anul 1993 iar mama mea si-a vandut apartamentul ei in alta zona in anul 2000 si s-a mutat la noi iar banii s-a folosit la noi si s-a perfectat instrainarii jumatate din banii din vanzarea apart ei si ne-a dat noua.Se poate cere in cele 7 zile cererea de apel sau recurs?A
dica el poate cere pretentia ca nu accepta cererea mea de 80%?Asteptam raspunsul
Amanare pronuntare
paul99
Va rog puteti sa imi spune-ti din ce motive sa poate amana pronuntarea intrun proces penal? si daca este posibil pana la termenul afisat sa mai administrez ... (vezi toată discuția)