Exista un joc online, este gratis, dar poti cumpara diverse obiecte in joc(virtuale) fara nici o obligatie. Eu cu cativa prieteni am cumparat aceste "obiecte" in joc(care majoritatea le cumperi degeaba pentru ca nu exista sansa 100% ca iti vor fi de folos, adica le poti pierde, aceasta metoda numita de mine, este cazino mascat, la care au acces si minori). Problema este ca si desi compania detinatoare a jocului este nemteasca, nu se prea implica in serverul din Romania, aici sunt cativa romani, care fac ce vor(nu stiu daca asta intra in politica companiei). Nu au punct de lucru in Romania(adica nu au adresa, nr de telefon)au doar prin sistem de contact pe pagina lor care merg la useri romani si sistem de chat, care bineinteles, te baga in seama dar daca vor ei). Acuma am primit ban fara motiv de la cei care administreaza serverul roman, de multe ori fiind ignorat, am incercat pe cale amiabila sa le spun sa imi restituie bani inapoie daca tot sunt banat asa si nu vreau sa imi scoata banul de pe joc, raspunsul fiind unul simplu: nu la mine in buzunar au intrat acesti bani. Oare exista o lege cu care as putea sa fiu despagubit ? Deoarece eu am bagat acei bani in joc, dar datorita faptelor lui cei ce administreaza jocul, se pare ca am bagat degeaba.
Va recomand sa studiati urmatoarea bibliografie :
Ordonantţa de Guvern nr. 130/2000 privind protecţia consumatorilor la încheierea si executarea contractelor la distanţã, Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulaţie a acestor date, precum si Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic cu normele de aplicare, care transpune dispozitiile Directivei 2000/31/CE referitoare la anumite aspecte juridice privind serviciile societãţii informaţionale, in special comerţul electronic în piaţa internã, publicatã în Jurnalul Oficial al Comunitãţilor Europene nr. L178/2000.