avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale autorizatie dupa infiintare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

autorizatie dupa infiintare firma

Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti ce acte/autorizatii imi sunt necesare pentru functionarea firmei.
Am infiintat firma, am inregistrat-o la administratia financiara ca platitor de tva.
Am nevoie de autorizatie de la pompieri, primarie etc.
Firma este de comert pe internet.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Profesional New Consult , Consilier juridic 15:22, 28 Iulie 2010
Va trebui sa aveti in vedere urmatoarele :
Ordonantţa de Guvern nr. 130/2000 privind protecţia consumatorilor la încheierea si executarea contractelor la distanţã, Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulaţie a acestor date, precum si Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic cu normele de aplicare, care transpune dispozitiile Directivei 2000/31/CE referitoare la anumite aspecte juridice privind serviciile societãţii informaţionale, in special comerţul electronic în piaţa internã, publicatã în Jurnalul Oficial al Comunitãţilor Europene nr. L178/2000

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Joc online logy logy Exista un joc online, este gratis, dar poti cumpara diverse obiecte in joc(virtuale) fara nici o obligatie. Eu cu cativa prieteni am cumparat aceste ... (vezi toată discuția)
Despre termenii si conditiile generale de vanzare Adela_malinici Adela_malinici Buna seara, In legatura cu conditiile generale de vanzare, as dori sa stiu daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns. Mai exact as avea nevoie de continutul ... (vezi toată discuția)
Magazin online marinaioana marinaioana buna ziua!as dori si eu sa stiu ce pasi sunt necesari pentru deschiderea unui magazin virtual.multumesc! (vezi toată discuția)