avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 183 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... agresare verbala!!!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

agresare verbala!!!

Nu stiu ce sa ma mai fac, va rog sa ma ajutati! Ce pot sa fac daca o persoana ma agreseaza verbal ori de cate ori ma intalneste, ma ameninta...si lucram in acelasi loc deci nu am cum sa o ocolesc...
In principal sesizati conducerea unitatii unde lucrati sa ia masuri sa va separe in locuri de munca diferite si sa-i puna in vedere sa se potoleasca. Daca nu intelege...sesizati politia cu plangere penala.
Formulati plangere penala pentru amenintare - art.193 Cod Penal, asta daca nu cumava se incadreaza la insulta (art 205 C.Penal) sau calomnie (art. 206 C.Penal).

In orice situatie trebuie sa aveti martori care sa ateste cele sustinute de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala? ArualAnele ArualAnele Buna, Am fost insultata la o postare de-a mea de pe pagina de Facebook si as dori sa stiu daca pot face plangere penala impotriva persoanei care m-a ... (vezi toată discuția)
Amenintarea si injurarea unei persoane ce se afla pe domeniul unui vecin cu mine opreageri opreageri amenintarea si injurarea unei persoane ce provoaca scandal cu afirmatii mincinoase catre mine si care se afla pe propietatea unui vecin de-al meu ,acesta ne ... (vezi toată discuția)