avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proces verbal de punere in posesie...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proces verbal de punere in posesie...

se poate ca pt un proces verbal de punere in posesie(titlu de proprietate) in care apare suprafata de teren extravilan si suprafata de teren intravilan este pe persoana X care este decedata si persoana Y este fiica ei dar doar Y apare la O.C.P.I. ca persoana titulara pe terenul intravilan,sa se poate elibera un act de punere in posesie ?mie mi se pare a fi un fals...se poate asa ceva?:O
Cel mai recent răspuns: iuli113 , utilizator 21:07, 28 Aprilie 2010
se poate ca pe acest proces verbal in care este trecuta suprafata in extravilan sa aiba un propretar si suprafata in intravilan sa aiba alt proprietar?
~ Conținut șters la cerere ~
da ..dar diferenta este ca pe acest proces verbal strabunica mea este ca proprietar pe suprafata primita in extravilan si pe cea primita in intravilan ,dar exceptia este ca am extras cf pe suprafata in intravilan si este pe bunica mea!! se poate sa imi dea cei de la primarie titlu de proprietate pe acest proces verbal?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals sau original proces verbal de punere in posesie? iuli113 iuli113 va dau un exemplu: am facut o cerere de punere in posesie pentru a primi titlu de proprietate pentru mai multe terenuri in extravilan si 1 buc teren ... (vezi toată discuția)
Greseala a comisiei locale a primariei ContSters253530 ContSters253530 Comisia locala a primariei cand a facut procesul verbal a uitatat sa treaca un teren intravilan de 2000 mp pe care se afla situata casa mea,deci a emis titlul ... (vezi toată discuția)
Titlu proprietate marianalincan marianalincan Buna seara. Bunica mea ( decedata 1996) are un titlu de proprietate in care este trecut terenul extravilan. Terenul intravilan respectiv casa in care a locuit ... (vezi toată discuția)