Buna dimineata.Am primit azi in posta o citatie,am fost la politie sa vad despre ce e vorba si mi-au spus ca trebuie sa ma prezint la Bucuresti la o sectie de politie.In noiembrie 2009 am trimis 2 colete catre Bucuresti si nestiind,le-am confundat continutul intre ele.Sunt chemat in calitate in INVINUIT in cauza privind DOSAR PENAL.Ce se poate face?Eu am vorbit atunci cu unul dintre destinatari si unul,respectiv cel cu care am mai facut tranzactii,mi-a spus ca i-a ajuns ce i-am trimis,iar celalalt,cel nemultumit,mi-a spus ca lam inselat,iar eu,nestiind,nu l-am crezut.Si acum m-am trezit cu citatie.Eu stau in Vaslui si ar trebui in weekend sa ajung la Bucuresti.Mentionez ca in colet nu erau cartofi sau colet gol,erau diverse lucruri cu o valoare semnificativa care trebuiau trimise catre celalalt.
Nu stiu daca m-am facut inteles foarte bine,astept sfaturi de la dvs. si intrebari,daca nu a-ti inteles ceva.Multumesc anticipat !
nu sunt inregistrat ca societate,am luat dintr-o parte ca era mai ieftin si mi s-a stricat imprimanta si le-am dat pe net la vanzare.Probabil este vorba de inselaciune.La ce sa ma astept?
Veti fi audiat si in functie de probe veti fi pus sau nu sub invinuire.
Din moment ce va prezentati singur la chemarea organului judiciar nu cred ca veti avea alte probleme, cum ar fi retinerea dvs. pentru 24 de ore.
Este bine sa aveti si numere de telefon de la avocati din Bucuresti pentru ipoteza in care lucrurile s-ar complica mai tare.
Veti primi avocat din oficiu daca nu va angajati avocat iar daca veti fi condamnat veti suporta si cheltuielile.
Daca stiti ca sunteti vinovat ar trebui acoperit prejudiciul.
Maine plec de dim. ca sa ajung la 11 in Bucuresti.Eu stiu ce era in colet,am calculat si era o valoare de 320 ron si lui din cate stiu trebuia sa ii pun in colet 6 cartuse in valoare de 350 ron,deci nu a fost inselaciune,a fost doar greseala mea.El probabil m-a contactat pe adresa de mail,dar eu am schimbat-o de atunci.Pe forumul respectiv nu mi-a spus nimic si nici nu mi-a acordat un feedback negativ.Am luat cu mine dovada de la Posta ca respectivul colet cantarea 1kg+ si am facut niste print-uri pe forumul respectiv cu feedbackurile pozitive si nici unul negativ,sa le arat organelor ca nu sunt tepar . Le zic ca vreau sa descurc lucrurile,daca va fi nevoie ii voi da si banii pe colet.Nu stiu ce dovezi poate avea el,dar mai mult decat coletul trimis nu cred ca poate sa gaseasca ceva rau despre mine.
Daca este vorba doar de o greseala dupa cum ziceti nu cred ca o sa aveti probleme penale.Este putin curios ca v-ati schimbat adresa de e_mail, dar aceast lucru nu inseamna ca sunteti vinovat.
Trebuie insa sa rezolvati problema cu partea vatamata.
am ajuns acasa,am dat o declaratie,i-am explicat tipei aleia cum a fost,a zis ca o sa trimita dosarul la parchet si sa nu-mi fac griji ca mai mult de o amenda nu o sa imi iau...
Inselaciune
Night21
Buna ziua. Am vandut un telefon prin intermediul site-ului okazii.ro. Am trimis coletul prin posta ca urmare a discutiei avute cu cumparatorul. Dupa ce acesta ... (vezi toată discuția)