avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 282 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort - sentinta definitiva
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort - sentinta definitiva

Buna ziua.
Am avut procesul de divort, a venit sentinta definitiva si am facut ambii o declaratie legalizata la notar pentru a renunta la apel si s-a hotararea este de ieri irevocabila.
Intrebarea mea este urmatoarea: sotia mea vrea sa vina impreuna cu copilul nostru acasa dar avocatul ei ii spune ca nu are voie sa vina de ce?
Cel mai recent răspuns: UTILIZ , utilizator 08:01, 29 Aprilie 2010
si daca hotararea nu era definitiva, care era piedica?
personal, nu cred ca o impiedica cineva pe sotia dvs sa revina acasa sau e ceva inteles gresit
nu inteleg ce legatura are avocatul cu locuinta.
Asta-i ori pretext, ori neintelegere.
Ori reavointa.
Eu cred ca urmareste ceva pentru ca avem un partaj de facut si de comun acord o sa preia creditul pe locuinta daca e banca de acord.
vine din alta tara in Romania?
precizati ce inseamna acasa .

Alte discuții în legătură

Hotararea unui divort. va rog lamuriti-ma!!! Iordache Alexandra Iordache Alexandra Buna ziua. Ma numesc Iordache Alexandra, am si eu o nelamurire si va rog sa ma ajutati!! am fost casa torita la Craiova (eu sunt din Dr.Tr.Severin) timp de 6 ... (vezi toată discuția)
Hotarare divort cypyk cypyk acum cateva zile am avut ultimul termen la divort. s-a culpa comuna, pensie intretiere copil etc. cand ramane sentinta definitiva si irevocabila? vreau sa iau ... (vezi toată discuția)
Divort bucuresco bucuresco Ce se intampla cu cu certificatul de casatorie dupa divort,ce directie capata? ce face cu el dupa pronuntarea divortului? (vezi toată discuția)