avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... interpretare program de vizitare al tatalui
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

interpretare program de vizitare al tatalui

In anul 2006 am divortat de fostul sot,cu care am un copil minor.Tutela mi-a fost incredintata in Anul 2007s-a pronuntat sentinta si programul de vizitare al tatalui,care suna asa :-in prima si a trea saptamana a fiecarei luni de vineri ora 18 pana duminica ora 19.
-in fiecare luni din sapt 2 si 4 de la ora 18-19 la domiciliul mamei
-in prima jumatate din vacanta de primavara si iarna
-in ultimele doua saptamani din vacanta de vara
-in anii pari Craciunul si Revelionul cu tatal in anii impari cu mama
-de Paste in anii pari cu mama si impari cu tatal.
Intrebarea mea este :
In timpul perioadei vacantei de vara care ar fi programul de vizitare al tataluui?Este cumulat cu cel scolar?adica pe langa cele 2 sapt specificate clar se aplica si vizitarea din sapt 1,3 si lunea sapt 2,4?
Cel mai recent răspuns: TatianaM , utilizator 16:28, 5 Mai 2010
Program de vizitare in timpul vacantei e separat si nu se cumuleaza cu cel stabilit la sf de saptamana sau cel de luni sapt 2 si 4.
Asa credeam si eu dar se pare ca si Instanta este de parerea lui si chiar si in apel au spus ca se cumuleaza ceea ce nu mi se pare normal .In aceste conditii eu sunt la cheremul lui si in vacanta.Pe acest fond el mi-a deschis Dosar penal ca nu l-am lasat sa isi ia copilul intr-un weekend.
-in fiecare luni din sapt 2 si 4 de la ora 18-19 la domiciliul mamei
-in ultimele doua saptamani din vacanta de vara
In timpul perioadei vacantei de vara care ar fi programul de vizitare al tataluui?
Este cumulat cu cel scolar?adica pe langa cele 2 sapt specificate clar se aplica si vizitarea din sapt 1,3 si lunea sapt 2,4?


este un program elaborat...nu gluma!:))
deci...parerea mea este ca programul de vizita din timpul vacantei nu trebuie cumulat cu cel din timpul scolii dintr-un motiv fff simplu:
daca ar fi asa (daca s-ar cumula), atunci si dvs ati fi pe deplin indreptatita sa solicitati ca in ultimele doua saptamani de vacanta ca si in primele, de altfel, vizita sa aiba loc tot in in fiecare luni din sapt 2 si 4 de la ora 18-19 la domiciliul mamei :))
deci, daca e sa cumulam...atunci sa o facem pe toata perioada vacantei de vara, logic, nu?
este clar...o parte din vacanta luati copilul si, facand inainte planuri de vacanta, mergeti unde doriti nestingheriti; iar in ultima perioada a vacantei...pleaca tatal cu copilul.
Asociez imaginea acestui copil cu cea a unui obiect, o minge pasata de la tata la mama - la cine in anii pari? dar in anii impari? Probabil acum e prea mic pentru a realiza ce se intampla cu el sau de a i se accepta opinia.
Dar de unde reiese ca programul de viziatare este impartit in program scolar si program de vacanta?

Alte discuții în legătură

Program de vizită pt tata melinda67 melinda67 Bună ziua, \"-în primul și al treilea sfîrșit de săptăpmînă din fiecare vineri de la ora 16 pînă duminică ora 18, -o lună în timpul vacanței ... (vezi toată discuția)
Program vizita minor total aberant !!! cornelyu cornelyu Buna Ziua, Va rog, ce parere aveti despre urmatoarea decizie a unei instante in ceea ce priveste programul de vizita cu copilul ? \\" ... dupa urmatorul ... (vezi toată discuția)
Program minor în urma divortului bulibulicutza bulibulicutza Bună ziua,în conventia stabilita de notar al deciziei de divorț sunt urmatoarele: a) primul și al treilea weekend din luna de vineri de la ora 18 pana ... (vezi toată discuția)