avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită somatie
Discuție deschisă în Executare silită

somatie

va rog sa ma sfatuiti ce am de facut in conditiile in care am primit astazi o somatie de la ANAF cu urmatorul continut:,, in baza art 145 din ordonanta guvernului nr.92/2003......... va instiintam ca figurati in evidenta fiscala cu urmatoarele sume de plata, pentru care s-a inceput executarea silita..92 cheltuieli judiciare=800 lei, 94 venituri din confiscari=648
as vrea sa stiu ce inseamna aceasta deoarece intradevar am avut un proces care s-a incheiat in aprilie cu hotararea condamnarii dar pana la acesta somatie nu am primit nimic cum ca trebuie sa platesc ceva , undeva. si atunci de ce somatie cu executare silita?
Cu siguranta in sentinta se specifica faptul ca aveti de plata cheltuielile de judecata (probabil cele avansate de stat) si se face referire si la acele confiscari. Cu alte cuvinte, trebuie sa platiti cat mai urgent, in caz contrar riscand executarea silita - daca aveti bunuri mobile sau imobile personale sau un salariu pe care sa se infiinteze poprirea!

avocat Radu Stan
Ultima modificare: Miercuri, 28 Aprilie 2010
Cabinet de Avocat "Stan Petru Radu", Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie executare silita intrebsieu intrebsieu Buna, va rog daca ma poate ajuta sa ma lamuresc cu o situatie de Executare Silita. Detin un PFA si am ramas restant cu plata la finante. Si am primit astazi ... (vezi toată discuția)
Care sunt pasii pe care ii urmeaza banca in momentul cand nu mai platesti ratele la banca gaer gaer Dupa somatiile de rigoare, evident ,cum se ajunge la executarea silita, popriri, etc (vezi toată discuția)
Art. 145 din ordonanta guvernului nr.92/2003 imcatalin imcatalin Am primit de curand de la Agentia Nationala De Administratie Fiscala o somaie de plata a unei amenzi si as dori sa stiu daca este amenda penala. In scrisoare ... (vezi toată discuția)