avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... incompatibitate functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

incompatibitate functionar public

Buna ziua ! Se poate ca un functionar public sa fie membru fondator alaturi de alte persoane al unui club sportiv non profit? Mai multe detalii nu stiu sa va dau, implicata in aceasta peoblema fiind o ruda.
Cel mai recent răspuns: Constiuli , utilizator 11:18, 29 Aprilie 2010
Buna ziua !
Avand in vedere prevederile legii 188/1999 republicata si actualizata, situatia expusa de dumneavoastra nu intra in categoria incompatibilitatilor de ocupare a unei functii publice.
Cu stima !
Multumesc mult de raspuns .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unitate cu scop lucrativ andruta85 andruta85 Buna ziua, Citind legea 161/2003 observ ca: Art 94 (2) Funcţionarii publici nu pot deţine alte funcţii şi nu pot desfăşura alte activităţi, ... (vezi toată discuția)
Asociatii, cluburi sportive tudoreanusimona tudoreanusimona Cum se procedeaza atunci cand se primesc noi membrii in asociatie? Avem un club sportiv infiintat in anul 2011 (avem si CIS), la primirea unui nou membru ... (vezi toată discuția)
Ultima versiune a legii nr. 188/1999 laura-ioana laura-ioana Buna ziua! va rog sa-mi spuneti care este ultima versiune actualizata a legii nr. nr. 188/1999, si unde o pot consulta cu toate actualizarile si modificarile ... (vezi toată discuția)