avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1342 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Problema la editarea mesajului....
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Problema la editarea mesajului....

Buna ziua!

Am editat o intrebare pe forum la Contabilitate in general cu titlul ORDINE COMPENSARE si nu imi afiseaza tot mesajul.....L-am editat iar....si nimic.....e vreo problema la mine?
Nu e prima data cand postez intrebari , in schimb e prima data cand mi se intampla asta.

Va multumesc anticipat pentru raspuns!

O zi buna in continuare!
Cel mai recent răspuns: pianistul , administrator 16:09, 29 Aprilie 2010
Sunteti sigura ca la editare nu s-a sters o parte din continutul mesajului? Pentru ca in baza de date nu exista decat textul pe care il vedem acum. :)
Problema a fost rezolvata, ne cerem scuze si va multumim pentru semnalarea ei.

O zi excelenta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordine compensare ContSters137674 ContSters137674 Buna ziua! Am si eu o intrebare: Daca am 3 facturi cu valoare peste 10.000 lei fiecare dar care nu sunt scadente le pot trece pe toate pe un singur ordin de ... (vezi toată discuția)
Modificari forum 12 august 2011 pianistul pianistul Am modificat felul cum se raspunde in cadrul unei discutii, se citeaza sau editeaza un mesaj. Actiunile mentionate mai sus se pot face acum direct din pagina ... (vezi toată discuția)
Limitare editare in timp - 24 de ore Alin Popescu Alin Popescu Incepand de astazi, editarea mesajelor postate in forumul Avocatnet.ro se poate face doar timp de 24 de ore de la momentul postarii mesajului. Atunci cand ... (vezi toată discuția)