avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... inmatriculare auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

inmatriculare auto

Buna ziua,
Imi poate spune cineva unde trebuie inmatriculat un autovehicul in Judetul Teleorman? La Videle sau Alexandria?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 14:33, 29 Aprilie 2010
Inmatricularea autovehiculelor se face la serviciul specializat al judetului respectiv, care isi are sediul in municipiul resedinta de judet. Ori in cazul judetului Teleorman, acesta este...bineinteles:D Alexandria.
La serviciul inmatriculari al judetului , adica la Alexandria. Daca exista si la Videle un birou al serviciului judetean, se poate face inmatricularea si acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare talon liviubarbu liviubarbu Buna ziua Am urmatoarea situatie: Sotia detine un autoturism inmatriculat pe judetul Teleorman. Recent si-a schimbat buletinul pe adresa de Bucuresti si ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. vreau sa înmatriculez un autovehicul dar eu am vândut ... Raulgraul Raulgraul Bună ziua. Vreau sa înmatriculez un autovehicul dar eu am vândut apartamentul în care aveam domiciliul, m-am mutat din oras iar acum stau cu chirie și am ... (vezi toată discuția)
Evitarea taxei de mediu eligeo66 eligeo66 Buna ziua!Doresc sa achizitionez un autoturism care a fost inmatriculat in 2010 prin evitarea platii taxei(a dat serviciul de inmatriculari in judecata inainte ... (vezi toată discuția)