avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 165 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu de proprietate

unde trebuie sa ma adresez pentru a obtine un Act de proprietate pe baza Contractului de constructie a apartamentului din anul 1976
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 19:38, 29 Aprilie 2010
la Primarie sau la institutia care administreaza acele spatii locative.
Primaria la serviciul Urbanism.
Nicaieri. Contractul de construire si procesul verbal de predare-primire intre ICVL Bucuresti (banuiesc) si proprietarul din 1976 reprezinta actul de proprietate al apartamentului dvs. De asemenea, tot in acei ani, proprietarilor de apartamente li se mai elibera un asa numit titlu de proprietate de catre RSR, insa puteti face cadastrul si intabularea apartamentului doar cu cele doua acte la care am facut referire mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum scot un duplicat de pe actul de proprietate pierdut? Mihaita Elena Mihaita Elena Locuinta a fost cumparata prin I.C.V.L centrul 6 in 1978 si a fost data in folosinta in 12.04.1979. Precizez ca locuintei nu i s-a facut cadastrul si ... (vezi toată discuția)
Problema cu contractul de proprietate al apartamentului! Georgiana_Popa Georgiana_Popa Pentru schimbarea cartii de identitate am nevoie de actul cu care se face dovada adresei de domiciliu. Acesta ar fi contractul de proprietate al ... (vezi toată discuția)
Contract de construire locuinta/contract de vanzare cumparare dever dever Am urmatoarea nelamurire: - un \"contract de construire de locuile proprietate personala\" (eliberat de catre OCLPP Bucuresti) reprezinta ca respectiva ... (vezi toată discuția)