avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Martor in cauza privind dosarul penal URGENT !
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Martor in cauza privind dosarul penal URGENT !

...
Ultima modificare: Duminică, 5 Septembrie 2010
ContSters143330, utilizator
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:48, 30 Aprilie 2010

Ultima modificare: Duminică, 5 Septembrie 2010
La politie vi se va aduce la cunostinta pentru ce ati fost citat,iar daca vi se va aduce vreo invinuire,desi nu cred,ar fi bine sa solicitati sa dati declaratia in prezenta unui avocat.
Dar, oricum ,prietenul dvs.poate cunoaste motivul citarii dvs.
va rog dati TC !
Ultima modificare: Duminică, 2 Mai 2010
Credeti ca acum v-ati adus aminte adevarul in integralitatea sa ?
Consider ca este inutil sa vi se raspunda ,dar si o pierdere de timp,in detrimentul altor persoane care au probleme reale.
Pana la urma ar fi bine ori sa spuneti adevarul tot,nu in "rate"ori sa nu mai puneti intrebari.
Dvs.considerati cum este mai bine.
Ultima modificare: Vineri, 30 Aprilie 2010
Radu Gabrian, Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura desfasurare urmarire penala ionu roman ionu roman o problema as avea nevoie de a imi fi lamurita> In conditiile in care a inceput urmarirea penala , in cazul acestei etape, stiind ca este nepublica, cand este ... (vezi toată discuția)
declaratie martor -proces penal marian302 marian302 Buna ziua, as avea si eu nevoie de sfatul unui avocat . pe scurt : maine sunt chemat la tribunal ca martor pt fond. am dat declaratie in ianuarie la parchet ... (vezi toată discuția)
Pune avocat cmarian90 cmarian90 Care este perioada maxima pentru a angaja un avocat ?? .sunt citat ca martor (vezi toată discuția)