avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... iontrebare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

iontrebare

Buna ziua
Sandor ma numesc, si apelez aici pentru k am o mica problema.
Acum in urma cu un an si jumatate am incercat sa-imi cladesc o cariera ,in domeniul muziciisi am apelat la un ''impresar'' care sustine ca si este.
Bineinteles eu i-am platit costurile pentru acele melodii dar nici el si nici de la studioul de inregistrari nu mi-au dat nici un fel de hartie cu care sa pot dovedi ca am dat banii , care totusi suma de optsprezece milioane de lei sunt multi bani pentru acele cinci melodii.Nici contract nu am semnat cu ei,deci totul mergea la ''negru''.
Dar,problema este ca - in urma unor discutii avute cu el din cauza ca nu am fost platit din banii pe care el le-a luat pe acele concerte,am hotarat sa termin colaborarea cu el si cu stduioul.
El mai are o farmatie de trei fete (cu care el este neam),si din intamplare ,navigand pe net , pe youtobe, le-am zarit pe aceste fete cantand , la zilele unei comune , melodiile mele.
Intrebarea mae este : ce pot face acum ca sa nu-mi mai cante melodiile formatia respectiva.
Ii pot ataca in instanta?
Sau cum imi pot recupera banii dati pe acele melodii?

Astept raspunsul dvs

Cu stima
SANDOR
Cel mai recent răspuns: ContSters69724 , utilizator 11:31, 30 Aprilie 2010
Cam greu de dovedit. Va trebuie martori ca ati dat banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare concert(celine dion) ,refuz returnare bani alexandrubld alexandrubld Buna ziua, In urma anularii concertului sustinut de Celine Dion, s-a transmis de catre firma care a vandut biletele ca sumele vor fi rambursate in termen ... (vezi toată discuția)
Muzica la petreceri, nunti... ref. dreptul de autor edia76 edia76 buna ziua! Am o situatie de rezolvat si am apelat la dvs... in speranta unei rezolvari. Stiu pe cineva care lucreaza la o firma care organizeaza nunti, ... (vezi toată discuția)
Ajutor , probleme cu chiriasii ?va rog sa ma ajutati discretbv discretbv Buna ziua , Stau intr-un apartament de 2 camere ( mostenit cu testament dar inca nu sau facut sucesiunile ) Nu am gasit loc de munca si am inchiriat camera ... (vezi toată discuția)