avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... B.O-REFUZ TEHNIC
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

B.O-REFUZ TEHNIC

am introdus un b.o.spre decontare care statea garantie la un contract si am primit refuz tehnic motivul fiind--NECORELATII.am pus intrebarile de rigoare si mi s-a raspuns ca s-a completat gresit data.ce pot sa fac mai departe?ce sanse am sa-l investesc cu titlu executoriu?va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: flumial , utilizator 13:34, 5 Mai 2010
si pe cale civila ce sanse am?ca firma respectiva are activitatea suspendata iar ca si valori personale ale asociatilor s-ar parea ca toate sant gajate prin banci respectiv persoane fizice cu contracte de ipoteca.va rog tare mult sa ma ajutati.multumesc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce prevede art. 215 ? Myoararoshu Myoararoshu Buna seara, puteti sa-mi spuneti unde si ce contine art. 215 C.P.? Multumesc, Mioara (vezi toată discuția)
Pedeapsa inselaciune simonaagachi simonaagachi care este pedeapsa pt inselaciune ,de la citi la citi ani?multumesc (vezi toată discuția)
Complicitate picika picika buna cu ce se pedepseste complicitatea in inselaciune? multumesc (vezi toată discuția)