avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... help
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

help

am si eu o intrebare: eu stau la casa ,si vecinul meu nu stie decat sa scoata boxele pe masa AFARA si sa asculte manele toata ziua..acest lucru ma dernjeaja enorm.ce pot sa fac?am inteles ca cei de la mediu pot sa masoare decibeli si sa acorde amenzi.este adevarat?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:31, 3 Mai 2010
doamne ce raspuns , nu credeti ca e corect ca fiecare sa isi asculte muzica , puteti face inreg. dn. va induce in eroare cititi c penal ...
Faceti-i si o reclamatie la ORDA ( oficiul roman pentru drepoturile de autor) , deoarece, daca scoate boxele pe geam el pune si la dispozitia altor cetateni muzica, lucru pentru care trebuie sa plateasca drepturi de autor.:foottap:
Si care sunt dovezile cu care se poate prezenta la Orda , asa toata lumea reclama si Orda cum vine .

Se poate intampla ce a zis Silvia daca respectivul isi angajeaza un avocat si dvs nu si acela pe baza de relati .... se va poci toata legea si veti constata cu stupoare ca dvs cu legea in brate aiuriti si in fata CSM , va recomand sa nu mai continuati actiunea deca constatati ca se tegiverseaza ....
@aea
sunt cauze care in fapt se cerceteaza pe parcursul mai multor ani,autoritatea responsabila nu poate sa comunice decat stadiul de cercetare,iar partile apreciaza ca se tergiverseaza
In aceste cazuri ,pentru lamurirea aspectelor deduse cercetarii si aflarea adevarului ,
este necesara respectarea si aplicarea procedurii si etapelor legal prevazute,
independent de durata acestora

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bolnav la bloc - muzica la volum maxim fx fx Buna, Doresc sa ma ajutati cu un raspuns , ceva deoarece ma aflu intr-o situatie mai aiurea.... Am 27 de ani locuiesc intr-un bloc la etajul 2. Am un ... (vezi toată discuția)
Privarea de somn intentionata in apartament Florin-George Florin-George Se considera tortura, daca un vecin timp de 2 ani iti da intentionat tv la maxim in diferite intervale orare intre 22 seara si 6 dimineata, si cu toate ca ... (vezi toată discuția)
Probleme cauzate de vecin galagios/petrecaret la curte roana99 roana99 Buna ziua. Problema mea este un vecin…mai exact, Petrecerile vecinului respectiv (cu invitati sau fara) incep la ore diferite ziua sau noaptea (dupa ... (vezi toată discuția)