avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general note explicative bilant 2009 ONG-uri
Discuție deschisă în Contabilitate în general

note explicative bilant 2009 ONG-uri

Va rog,am nevoie de notele explicative pentru ONG-uri ,ce trebuie depuse la bilantul 2009 .
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: camicami , utilizator 11:56, 1 Mai 2010
Termenul limita de depunere al bilantului pentru ONG-uri a fost astazi, 30.04.2010.
Ultima modificare: Vineri, 30 Aprilie 2010
Iulian MANEA, Contabil
buna
nota explicativa pentru ONG exista in progran de bilat unde apare butonul de start
este plan de conturi , nota explicativa, si depui la finante
O zi buna,
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilant ong isabela2010 isabela2010 Bilantul ONG-urilor trebuie neaparat semnat de un contabil autorizat? Anul trecut l-am depus semnat doar de administratorul asociatiei insa anul acesta nu au ... (vezi toată discuția)
Contabilitate pentru ong feriteglas feriteglas Buna ziua, In Octombrie 2012 am infiintat un ONG cu sediul in mediul rural. Se poate tine contabilitatea in partida simpla ? cum se procedeaza ? Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Bilant ong, lung sau prescurtat? doichitahorescu doichitahorescu As dori sa-mi explice cineva care sunt conditiile in care un ONG depune bilant scurt sau lung. Am un ONG pentru care tin contabilitate. Numarul de membri este ... (vezi toată discuția)