Buna ziua,suntem un grup de colegi ce militeaza impotriva politicilor firmei.In contractul colectiv de munca se mentioneaza ca orele suplimentare sunt fie platite fie compensate cu zile libere platite,dar din pacate mentionam ca lucrurile nu sunt chiar asa.Noi muncim cam 175-180 de ore lunar,dat fiind faptul ca orele de munca sunt repartizate inegal,dar din pacate salariul nostru ramane nemodificat.In plus in oferta de munca pe care firma ne-a facut-o initial era mentionat un bonus pe care intr-o luna ni-l acorda iar in alta nu.Am dori sa ne spuneti si noua ce putem face pt ca aceasta firma sa nu ne mai modifice programul in mod abuziv marindu-ne constant orele programului zilnic si mai ales sa impiedicam ca acest lucru sa li se mai intample si altori tineri naivi,care sunt disperati sa-si caute un loc de munca.Apreciem.....
Cu deosebita consideratie,
colectivul firmei GIMBORN.
Este indicat sa va adresati Inspectoratului teritorial de munca, care probabil va lua masuri pentru respectarea CCM. O actiune in instanta / litigiu de munca / pretentii , poate v/ar aduce neplaceri mai mari in firma.
Aveti 2 cai de actionat, din care ambele o sa aiba acelasi rezultat.
1. Notificati scris ca nu veti sa mai faceti ore suplimentare, iar cand se implinesc 40 de ore pe saptamana plecati acasa.
2. Il dati in judecata sa va plateasca orele suplimentare. Si atunci poate angajatorul sa rezolve din pix problema si o sa zica ca v-a platit
Ambele situatii va atrage repercursiuni asupra dvs. in sensul ori vaconcediaza disciplinar ori va gasi motiv si va va face zile negre si o sa plecati de acolo de buna voie.
Daca toti sunteti colectiv unit, nu va poate da afara ca nu va avea martori in proces....dar va face zile negre si o sa plecati de buna voie
Cand se ajunge in astfel de situatii trebuie sa plecati de la acel de munca. Totusi, cred ca e bine sa va gasiti un alt loc de munca inainte de a pleca: sa nu cadeti din lac in put.
Faceti plangeri la ITM( cat mai multe, fiecare separat) De obligat la plata nu-l poate obliga decat instanta.pentru asta promovati( fiecare) actiune la Tribunalul in care domiciliati.Ar fi bine sa va sfatuiti cu un avocat deoarece trebuie sa administrati probe din care sa rezulte ca ati fecut aceste ore suplimentare si trebuie sa stiti ce si cum
Calcul ore suplimentare
Ela87
Buna ziua.
Lucrez ca receptionera la un hotel.
Am contract de munca pe 8 ore/zi, 40 ore /saptamana, dispuse inegal. In luna iunie am lucrat 18 ture a 12 ore, ... (vezi toată discuția)