ContSters122901 
	    	Utilizator

ContSters122901 
	    	Utilizator	    

ContSters47264 
	    	Utilizator

ContSters47264 
	    	Utilizator	    

Si cine trebuie sa intenteze actiunea avand in vedere ca ambii vor un proces cat mai scurt pt a corecta aceasta greseala ?
 CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 paramore	                   

Bună!
  Se poate cere de către tată efectuarea unui test de paternitate dacă minorul a împlinit deja vârsta de 14 ani? Copilul a fost conceput ... (vezi toată discuția)
	                    paramore	                   

Bună!
  Se poate cere de către tată efectuarea unui test de paternitate dacă minorul a împlinit deja vârsta de 14 ani? Copilul a fost conceput ... (vezi toată discuția)

Un om printre oamenii	                   

În anul 1980 tatăl meu a trăit în concubinaj cu mama mea aceasta fin gravida cu un alt bărbat, după care a născut un băiat pe care tatăl meu la trecut ... (vezi toată discuția)
	                    Un om printre oamenii	                   

În anul 1980 tatăl meu a trăit în concubinaj cu mama mea aceasta fin gravida cu un alt bărbat, după care a născut un băiat pe care tatăl meu la trecut ... (vezi toată discuția)

coradora	                   

O mamica , casatorita legal ,  desparta de sotul legal , traieste in concubinaj cu un alt barbat , in urma relatiei de concubinaj rezultand un copil , ce sanse ... (vezi toată discuția)
	                    coradora	                   

O mamica , casatorita legal ,  desparta de sotul legal , traieste in concubinaj cu un alt barbat , in urma relatiei de concubinaj rezultand un copil , ce sanse ... (vezi toată discuția)