Buna ziua,
In urma unei audiente solicitate de mine HR-ului,mi-a fots promisa o ancheta interna si de asemenea un raspuns.Au trecut 60 zile in care nu am primit nici un raspuns.
A-s dori sa stiu max/de zile in care o companie privata este obligata prin lege sa acorde un raspuns(am un conflict de munca )
Va multumesc,
Cu stima,
moshusm
Sa ne lamurim!
Termenul de 30 de zile este valabil pentru autoritatie si institutiile publice, nu pentru societati private.
De asemenea Legea nr. 544/2001 se refera la organe si autoritati si informatii publice.
Pentru societati private nu exista un astfel de termen.
Activitatea lor este reglementata de C.com. C.civ, legea societatilor comerciale,s.a
Atat OG nr.27/2002 , cat si Legea nr.554/2004 sunt aplicabile autoritatilor si institutiilor publice ...
Pentru sectorul privat, in practica, se spune ca trebuie sa dea raspuns la o sesizare tot in acelasi termen ca si autoritatile sau institutiile publice cu taoate ca nu exista nicio reglementare in acest sens.
mda, este un capat de la care sa incep sa caut, contractul si "roi",este o idee f buna,
multumesc tuturor,ramane sa va informez si despre alte aspecte legate de acest conflict de munca(maine) si impreuna cu voi sa caut solutii.
o seara faina all