avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA sau IF - conditii pe care trebuie sa le ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA sau IF - conditii pe care trebuie sa le indeplineasca spatiul...

Doresc sa infiintez un PFA sau IF cu 3 profiluri: coafura, masaj si imobiliar.Exista conditii speciale pe care trebuie sa le indeplineasca spatiul?
Ma refer la conditia ca spatiul sa fie stradal sau intrarea sa se faca direct din strada.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: alinutza9 , utilizator 08:49, 10 Mai 2010
Nu exista astfel de conditii cu privire la spatiu.
Multumesc pentru raspuns!As dori sa mai stiu daca in cazul unei intreprinderi familiale este obligatoriu ca fiecare membru sa depuna la infiintare actul (diploma, certificat) care atesta calificarea sa in activitatile intreprinderii sau este suficient ca un singur membru sa depuna un astfel de act?
Doresc sa infiintez o intreprindere familiala cu activitate imobiliara.Am studii superioare in domeniul electric si 25 ani de munca dovediti prin carte de munca.Pot infiinta o intreprindere familiala cu activitate imobiliara fara sa am o diploma in acest domeniu, avind in vedere ca unul din membrii intreprinderii familiale cu studii medii,are experienta in activitatea imobiliara de mai multi ani insa nu o poate dovedi cu carte de munca?
Daca o intreprindere familiala are ca obiect de activitate masaj terapeutic-reflexoterapie, care este codul CAEN la care poate fi incadrata, activitatea nefiind una de infrumusetare ci mai degraba una de intretinere a sanatatii.In aceasta situatie la infiintare se mai plateste taxa de mediu?

Ultima modificare: Luni, 10 Mai 2010
alinutza9, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrepridere familiala - locatie in alta localitate decat cea de domiciliu... alinutza9 alinutza9 Se poate infiinta o intreprindere familiala folosind o locatie inchiriata in alta localitate decit cea unde asociatii au domiciliul stabil?Multumesc. (vezi toată discuția)
Actele de calificare pentru pfa bianca1994 bianca1994 As dori sa imi fac un pfa pe manichiura, dar eu am diploma de la liceu cu specializarea de coafor stilist si pe diploma de atestat tot coafor stilist scrie. ... (vezi toată discuția)
Ce forma juridica pot alege ca si kinetoterapeut (pfi, ii ,?) daca activitatea apartine de caen8690 smarakineto smarakineto Doresc sa fac masaj (relaxare, intretinere, reflexoterapie, terapeutic etc) , gimnastica (pt gravide, terapeutica , aquagym etc) si cursuri de educare ... (vezi toată discuția)