avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Ce forma juridica pot alege ca si kinetoterapeut (pfi, ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Ce forma juridica pot alege ca si kinetoterapeut (pfi, ii ,?) daca activitatea apartine de caen8690

Doresc sa fac masaj (relaxare, intretinere, reflexoterapie, terapeutic etc) , gimnastica (pt gravide, terapeutica , aquagym etc) si cursuri de educare prenatala Lamaze . Voi face un contract de colaborare cu un salon,dar mentiunea este ca doresc��sa pot lucra si la domiciliul pacientului sau pentru aquagym sa inchiriez un bazin unde sa desfasor activitatea . Detin drept de libera practica, iar acum vreau sa stiu ce forma de organizare juridica sa aleg (PFI, II etc) care sa imi dea dreptul sa desfasor activitatea descrisa mai sus????
Sunt kinetoterapeut , instructor de inot ,salvamar si educator prenatal Lamaze.
Va rog ajutati-ma fiindca peste tot unde am mers ( Registrul comertului, finante, dsp, colegiul medicilor) am auzit 1000 de variante contradictorii , iar in final eram trimisa de la unii la altii .
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 06:45, 27 Noiembrie 2010
Cel mai indicat este sa va faceti PFA cu codul 8690. Trebuie doar sa aveti ceva diploma sau atestat profesional pentru a putea sa va inregistrati la registrul comertului. Detalii infiintare aici:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Kinetoterapie domiciliu + masaj sediu AndreiKinet AndreiKinet Salutare! Sunt un kinetoterapeut și as vrea sa desfasor kinetoterapie la domiciliu, respectiv masaj la un salon. Problema e ca cele 2 au coduri caen ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de functionare a unui salon de masaj andreea_motoc andreea_motoc Ce acte sunt necesare pentru obtinerea unei autorizatii de functionare a unui salon de masaj de relaxare, anticelulitic , reflexoterapie , terapeutic, ... (vezi toată discuția)
Probleme autorizare pfa - tehnician maseur monamasaj3226 monamasaj3226 Am absolvit un curs complex de masaj cu durata de 9 luni. Diplome recunoscute de Ministerul Muncii si de Ministerul Invatamantului. COR vechi 3226 - ... (vezi toată discuția)