avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale poti fi angajat la o societate comerciala si sa fiu si ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

poti fi angajat la o societate comerciala si sa fiu si administrator de srl?

sunt angajat la un srl cu carte de munca si doresc sa deschid eu personal un srl unde o sa fiu administrator si unic asociat.pot ramane si angajat la firma actuala si sa fiu si administratorul propriului srl?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 21:13, 3 Mai 2010
Desigur, puteti atata timp cat este vorba de srl.
Puteti fi angajat in ambele locuri. Cu 6 ore intr-o parte si 6 in cealalta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat la o companie 8 ore si asociat unic angajat la srl ( 2-4 ore ) antreprenorul antreprenorul Buna ziua, Sunt angajat la o firma IT cu aplicabilitate in domeniul automotive cu contract de 8 ore / zi, iar momentan lucrez de acasa. Doresc sa infiintez ... (vezi toată discuția)
Declarare microintreprindere icsys icsys Cum spuneam si in alt topic, doresc sa imi deschid un SRL in care sunt unic asociat, pe care sa il declar microintreprindere. Una din conditii este sa am ... (vezi toată discuția)
Clasificare cor pentru asociat unic si administrator miki72 miki72 Am o firma de consultanta tehnica si sunt de profesie inginer ,va rog sa ma lamuriti daca ma pot angaja la propria firma cu carte de munca la care sunt ... (vezi toată discuția)