avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... prtentii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

prtentii

Buna ziua.
Am si eu o problema si sper ca ma ve-ti putea ajuta.
In octombrie 2006 am fost evacuat fara temei legal si fara sa se regaseasca in posesia unui titlu executoriu dintr-un spatiu comercial in care mi-am desfasuat activitatea mai bine de 20 de ani. Toate actele si documentele firmei au fost duse intr-o directie necunoscuta unde au stat mai bine de un an de zile.
Ma rog aceasta situatie a presupus o serie de procese, plangeri s.a.m.
Problema este ca mai nou ca Centrala Electrica de termoficare m-a dat in judecata pentru neplata unor facturi.
Este adevarat ca nu am platit ultimele doua facturi cat mi-am desfasurat activitatea in spatiu, respectiv septembrie si octombrie,ei facturand pana la sfarsitul anului si paguba fiind de vreo 30 de milioane cu tot cu penalizari., desii in 11.01.2007 le-am adus la cunostiinta in scris acest lucru (stiu ca le-am adus la cunostiinta cam tarziu, dar imaginati-va ca nu stiam nici ce plati am de facut. eram practic inebunit de situatie, iar marfa si documentele care puteau sa ma intrume spre rezolvarea problemelor era confiscata)
Doresc ca, la procesul intentat la judecatorie sa fac o intampinare prin care sa le explic ca pot platii doar cele doua facturi (firma nemaiavand spatiu in care sa isi desfasoare activitatea nu mai are nici profit, iar contractul incheiat cu ct este cu firma), dar nu si pe celalalte care au fost emise dupa luna octombrie.
Intrebrea mea este daca credeti ca am vreun castig de cauza, si daca ma puteti ajuta in legatura cu vreo lege sau articol de care ma pot lega pt a-mi rezolva situatie/
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Pretentii cruplud cruplud Buna ziua. Am si eu o problema si sper ca ma ve-ti putea ajuta. In octombrie 2006 am fost evacuat fara temei legal si fara sa se regaseasca in posesia unui ... (vezi toată discuția)
Debit electrica! 4000 ron debit, pe care nu l-am consumt eu, cum pot demosntra! danyab danyab Buna seara, Am o problema mai speciala legata de un contract cu electrica, pentru o locuinta de servici din cadrul MAI! In anul 2006 am parasit locuinta de ... (vezi toată discuția)
Solicit ajutor louisa louisa Sunt consilier juridic la o SC si ma confrunt cu o problema.Avem pe rol o cerere de pretentii fata de un debitor pentru o marfa livrata in anul 2008 - ... (vezi toată discuția)