avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Au disparut consilierii juridici din Arges, Ilfov, ...
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Au disparut consilierii juridici din Arges, Ilfov, Ialomita, Olt, Prahova, Salaj si Tulcea?

In aceste 7 judete nu exista niciun colegiu al consilierilor juridici. Sa fi disparut profesia in acele zone? Sa le lipseasca oare dorinta de asociere profesionala?
sunt oare mai multumiti profesional de unii singuri? Ii impiedica cineva sa se asocieze?
Cel mai recent răspuns: 2theadvocate , utilizator 10:43, 24 Noiembrie 2010
Poate colegii dumneavoastra sunt afiliati la cate un colegiu mai mare. Si in avocatura este la fel, oricat de multi colegi avem in barourile limitrofe, tot in Baroul Bucuresti doresc sa se inscrie majoritatea. Ori in barourile din orasele mari (Tm, Cj, Bv, Is).
Nu stiu de altii, insa Ilfovul este unit cu Bucurestiul:)
Posibil ca in cazul judetului Ilfov, aceasta sa fie explicatia, insa la celelalte 6 nu subzista motivatia. Pur si simplu in acele judete nu s-au infiintat deloc colegii teritoriale, iar acest fapt este invocat pentru a i se nega Uniunii CCJ calitatea de asociatie reprezentativa la nivel national pentru profesia de consilier juridic.
Sa fie o pura intamplare ca in aceste judete nu s-au constituit colegii, sau au existat factori care au impiedicat constituirea colegiilor teritoriale?
In Ploiesti , judetul Prahova exista sigur Colegiul Consilierilor Juridici, doar ca din cunostintele mele, nu este sau nu mai este afiliata UCCJR Bucuresti.


CONSILIUL DE CONDUCERE AL COLEGIULUI CONSILIERILOR JURIDICI PRAHOVA



DECAN - DR. SILVIU COSTACHE TEL. 0723557067
PRODECAN – C.JR. MANUELA DOBRE TEL.0723633653
MEMBRU – C.JR FLORENTINA CIMUKA TEL 0723618089
“ - C. JR. GABRIELA TESU – 0724526945
“ - C.JR. IOAN RAITA – 0722400835
“ - C.JR. OTILIA CHIRITA – 0740808113
“ - C.JR.LUMINITA GABORFI – 0723557109
“ - C.JR. LEONIDA CAISIN - 0723259896
“ - C.JR. MAGDALENA DUTA - tel. 0720727588
Secretar colegiu – C.Jr. Blumer Petruta – 0729882592



Program secretariat pentru incasari si inscrieri:

Joi si Vineri intre orele 09.00 – 12.00 la Biroul situat la et.I, Bloc „MEDIAX MANAGEMENT” (langa Camera de Comert Prahova


Poate e cineva interesat !

Divide et impera, asta e ceea ce s-a intamplat in aceasta profesie!
Lipsa de unitate si solidaritate a consilierilor juridici, care se datoreaza lor in primul rand, este cea mai mare problema a profesiei: vocile disparate se fac mult mai greu auzite!
Citesc acum stirea ca unbr s-a infratit cu Law Society din Marea Britanie...o asociatie profesionala a solicitor-ilor, o profesie juridica care nu are atributul reprezentarii in instanta, ci mai degraba al consultantei juridice. A auzit cineva de demersuri internationale reusite ale UCCJ?

Alte discuții în legătură

Taxe neuniforme practicate de colegiile consilierilor juridici PERESCU ANDREEA PERESCU ANDREEA Buna ziua, am facut o mica analiza a taxelor acestei asociatii profesionale pe judete, in limita resurselor. Concluziile sunt urmatoarele: I. Taxa de ... (vezi toată discuția)
Scrisoare de recomandare pentru examenul de definitivat suciu_diana suciu_diana Buna ziua, cum trebuie sa arate o scrisoare de recomandare pentru examenul de definitivat? Exista un model standard? Trebuie specificat in scrisoare ca ... (vezi toată discuția)
Unde se va sustine examenul de primire in profesia de avocat stagiar sesiunea oct 2011? angy021 angy021 Buna. Unde se va sustine examenul de primire in profesia de avocat stagiar sesiunea oct 2011? Multumesc. (vezi toată discuția)