avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale ce fel de firma pentru inchiriere camere 3 luni pe an?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

ce fel de firma pentru inchiriere camere 3 luni pe an?

am o casa la care vreau sa inchiriez camerele pe timp de vara. contabilul mi-a spus ca trebuie sa am srl si alegand forma pe venit , trebuie sa am un angajat 8 ore pe zi, tot anul.

vreau ca eu sa fiu angajat dar nu vreau sa platesc atitea contributii tot anul si contabil pentru doar 3 luni de activitate.
mentionez ca nu am calificarea neccesara pentru a putea fi PF ori AF

exista cumva si alta forma legala de a inchiria camere? sunt obligata sa platesc aceste contributii tot anul daca eu am activitate doar 3 luni din an? angajatul chiar trebuie sa fie pt 8 ore pe zi ori minim 2 ore.

va rog sa-mi dati si mie un sfat ce sa fac si daca ce mi-a spus contabilul este adevarat.

va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela PĂDURARIU , Alte profesii 21:59, 21 Martie 2007
maiam, uite asta-i topicul in care si-a "revenit" alex!!!B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitare srl eyecatcher eyecatcher Buna seara. Detin un SRL cu activitate principala 7022 : Activitati de consultanta pentru afaceri si management. Veniturile lunare din aceasta activitate ... (vezi toată discuția)
Declaratii decembrie 2009 carmen10 carmen10 Ce declaratii se depun in decembrie, pentru un srl ? (vezi toată discuția)
Infiintare firma sau pfa andreiunicat andreiunicat Buna tuturor , Am si eu o nelamurire de 2 ani ma ocup de pagini web freelancer mai bine zis pana acum nu am fost nevoit sa dau facturi sau chitanta pentru ... (vezi toată discuția)