avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1250 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Blocare voluntara acces garaj
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Blocare voluntara acces garaj

Va scriu pentru ca am nevoie de un sfat la problema mea. Stau intr-un bloc de 4 etaje si doar cativa proprietari din bloc au garaje (si eu fac parte din acestia). Un vecin si fiul sau (fiecare are masina lui) isi parcheaza masina in fata garajului nostru fara sa il intereseze daca noi vrem sau nu sa ne folosim de garaj. Am inceract sa vb cu dansii frumos si sa ii rugam sa nu se mai puna acolo dar ei ne-au replicat ca daca noi ne punem masina acolo sau orice altceva ei unde isi mai pun masinile. Nu vreau nici cum sa si le mute. Momentan nu am decat o Dacia veche care era in garaj pe care am scoso in fata garajului si dansii isi lipesc masina de a noastra si au indraznit sa ne ameninte ca ne vin ei de hac (folosesc cuvinte politicoase) noua (ca ce ne trebuie sa scoatem masina din garaj) si la toti cei care vin la noi si care vreau sa foloseasca acest loc de parcare.
Acum un an am facut plangere si am primit hartie cum ca nu au dreptul sa se puna acolo si acuma ce sa fac sa sun din nou (stiind ca viceprimarul din oras mi-a zis ca inafaea de o amenda nu se prea poate face mare lucru, mai ales ca persoana respectiva e director la uzina din oras asa ca are bani sa platesaca si dupa sa isi puna din nou masina).
In seara asta a venit "tatal" si cand a vazut ca nu se poae pune sa pus in fata altui garaj si a spus ca sa aud sper sa nu zica nimic vecina cutare. De ce in fata celorlalte garaje nu se pun si vreau sa stea in fata garajului fara nici o parere de rau?

Multumesc mult de raspunsurile d-voastra
pentri ca sunt needucati, de aia.. tot ce puteti face e o actiune in constatare interogatorie si provocatorie
1.Formulati sesizare la politiai locala.
2.Mergeti la un Executor judecatoresc si formulati o notificare ca in cazul in care vor mai parca in fata garajului dvs,obturandu-va iesirea ii veti actiona in judecata.
Daca solutionarea amiabila nu se justifica avand in vedere realitatea mentionata,
puteti notifica proprietarul in cauza cu precizarea obligatiei de a nu mai restrictiona accesul catre garajul proprietatea dvs,
Ultima modificare: Miercuri, 5 Mai 2010
ynocentta, utilizator
ynocentta a scris:
Daca solutionarea amiabila nu se justifica avand in vedere realitatea mentionata, puteti notifica proprietarul in cauza cu precizarea obligatiei de a nu mai restrictiona accesul catre garajul proprietatea dvs,sub sanctiunea actionarii in instanta

O cerere adresata justitiei in vederea aparararii drepturilor si intereselor legitime nu poate fi privita ca o sanctiune pentru partea potrivnica, reprezinta exercitarea unui drept constitutional.
Gabriela Pintea a scris:

[O cerere adresata justitiei in vederea aparararii drepturilor si intereselor legitime nu poate fi privita ca o sanctiune pentru partea potrivnica, reprezinta exercitarea unui drept constitutional.

Pentru lamurire,interesul meu a fost de a comunica ,ca instanta are autoritatea si prerogativa sa dispuna hotarare care oblige partea a nu restrictiona drepturile si interesele legitime ale autorului topicului ,de a beneficia si a avea acces neingradit la proprietate

Alte discuții în legătură

Monopolizarea spatiului din fata, spatele si lateralul blocului alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Locuiesc intr-un bloc situat pe colt, in Ors Pantelimon. Primarul nu ia nici o masura impotriva vecinilor ce ocupa spatiul din jurul blocului. Unde pot ... (vezi toată discuția)
Aplicare contaventie marosan emil marosan emil In baza hotararii CL 65/2010 Politia Municipiului Gherla a fost imputernicita cu constatarea si aplicare sanctiunilor legate de parcarile de pe raza ... (vezi toată discuția)
Sprijin kmnet kmnet buna ziua am si eu un garaj ,in care am o masina,in fata garajului mai am una ,si am probleme cu politia comunitara, care spune sa iau masina de acolo ,ca ... (vezi toată discuția)