Bai frate terminati odata cu aberatia asta ilegala a firmelor de recuperare. Banca nu are dreptul legal de a transfera datele tale unei firme de recuparare daca in contract nu este stipulat acest lucru. Este cea mai mare ilegalitate. (datele cu caracter personal sunt protejate de lege si nu pot fi folosite dupa bunul plac al fiecaruia) Ce naiba de sfaturi dati aici? Inteleg ca tindeti sa tineti partea bancilor. Nu e prima data cand am observat ca faceti lucrul asta! Chiar faceti si reclama bancilor , am vazut reclama la BCR.Ori sunteti infiltrati aici , ori faceti parte din firme de recuperare , ori sunteti pur si simplu impotriva poporului roman jecmanit in propria tara de banci straine. Cum poti distruge o tara decat prin ingenunchierea poporului sau!
Rusine sa va fie pentru unele sfaturi!!!!
Probabil faceti referire la creditele mai noi . In contractele mai vechi nici vorba de asa ceva!
Nu stiu la cele noi deoarece nu am mai facut imprumuturi. Este posibil insa cred ca inainte de toate banca trebuie sa propuna toate variantele posibile de la a reesalona rate la a prelungi termenul si de-abia cand constata ca esti rau platnic cu intentie sa apeleze la tehnicile inventate de camatari , prin recuperare cu firmele
respective!
Este un contract din nov.2007.Cand am cerut reesalonare,pe motiv ca am ramas fara nici un venit (0 lei/luna),problema cu angajatorul-imposibilitate de somaj,eu din cauza ca nu a platit darile la stat-in fine.Cei de la banaca au fost de acord cu reesalonarea,dar sa dau lunar 50 ron-comision risc si 30 euro/procesare dosar,ceea ce le-am spus ca nu este corect.De unde sa le dau,daca eu nu am nici un venit??!Tara lui papura -voda!!!
~ final discuție ~