avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită banca
Discuție deschisă în Executare silită

banca

mau somat ca ma da in instanta ca nam platit bancile eu nu am nici o proprietate pe numele meu ce sar intampla cu mine?
Cel mai recent răspuns: new_2009 , utilizator 16:05, 11 Mai 2010
nimic, doar ca nu veti mai putea accesa nici un credit vreme indelungata si creditorii vor putea urmari .....bunurile dvs. viitoare.:D
Se vor indrepta impotriva veniturilor dumneavoastra ( poprirea salariului ). Totodata, in conditiile in care imprumuturile dumneavoastra au fost garantate de catre giranti, banca poate sa se indrepte si impotriva acestora.
eu cand am semnat contractele de la banci nu mia cerut giranti doar cartea de munca eu acum locuiesc cu parintii, ei ar putea veni sa puna sechestru pe lucruri din casa sau pot lua apartamentu parintilor?si cam dupa cat timp ar trebui sa mai am dreptu la imprumut?eu nu ar mai trebui sa pun nici o proprietate pe numele meu cam cat timp?da dar eu nu am declarat ca muncesc leam spus ca sunt somer dar de imi gasesc de munca voi plati ratele si parerea mea dk me duc la ei sa le spun ca mam angajat sa le arat cartea de munca apoi ei miau spus ca imi vor face o reesalonare va multumesc anticipat pt raspuns
finut_ionut@yahoo.com a scris:

si cam dupa cat timp ar trebui sa mai am dreptu la imprumut?eu nu ar mai trebui sa pun nici o proprietate pe numele meu cam cat timp?


cred ca mai intai ar trebui sa va ganditi sa va restituiti banii imprumutati si apoi sa vedeti daca mai aveti nevoie de alt imprumut. #-o

dupa 4 ani dupa ce va platiti ultima rata la actualul imprumut in principiu :oops:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa stiu daca banca imi poate face executare silita celbun celbun buna ziua ma numesc florin am 3 credite la [BANCA1] si am remas restant la [EDITAT] si mai am de plata injur de 1200 ron si la [EDITAT] in valuare de 1600 ... (vezi toată discuția)
Intrebare nicoandrei1978 nicoandrei1978 Buna dimineata,ma numesc Andrei Nicoleta si am si eu cateva intrebari .Eu si sotul meu avem 3 credite,unul de nevoi personale,unul de consum si unul ... (vezi toată discuția)
Neplata ratei la banca jean59 jean59 O cunostinta a facut un imprumut la banca si nu a platit rata 2 luni.Pentru suma luata de la banca a avut si 2 giranti care au girat cu bunuri imobile pentru a ... (vezi toată discuția)