avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general LEGEA CONTABILITATII
Discuție deschisă în Contabilitate în general

LEGEA CONTABILITATII

S-a modificat în 2007 Legea nr.82/1991, legea contabilitătii? Mulţumesc
Cel mai recent răspuns: ChanteGia , utilizator 18:32, 22 Martie 2007
~ Conținut șters la cerere ~

eu stiu ca a aparut HG 213/2007 pentru modificarea si completarea Normelor metodologice de aplicare a Legii 571/2003 privind Codul Fiscal , aprobate prin HG 44/2004 , publicata in MOficial 153 din 2 Martie 2007.

Nu inteleg ce legatura are cu normele de aplicare ale legii contabilitatii :D
In cazul unei societati comerciale cu raspundere limitata cu actionar unic si cu numai 3 angajati, mai trebuie angajat contabil autorizat? :-/ (pana in prezent contabilitatea era facuta de asociatul unic/ administratorul societatii care nu are studii superioare)

In cazul unei societati comerciale cu raspundere limitata cu actionar unic si cu numai 3 angajati, mai trebuie angajat contabil autorizat? :-/ (pana in prezent contabilitatea era facuta de asociatul unic/ administratorul societatii care nu are studii superioare)

nu este obligatoriu, atata timp cat cifra de afaceri nu depaseste 2mil de euro. in acest caz raspunderea revine administratorului.

nu este obligatoriu, atata timp cat cifra de afaceri nu depaseste 2mil de euro. in acest caz raspunderea revine administratorului.

multumesc frumos:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa contabilitate pentru societati comerciale cu cifra de afaceri mai mica de 35000 euro A n d y A n d y Buna ziua, un PFA cu cod caen de contabilitate, care nu este membru CECCAR, prin contract poate tine contabilitatea si sema situatiile financiare pentru ... (vezi toată discuția)
Garantia unui contabil adusca adusca va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare: unui contabil poate sa i se retina garantie baneasca cf lg 22/1969? mentionez ca prin natura serviciului nu ... (vezi toată discuția)
Administrator, asociat unic, fara cim poate semna bilantul contabil sevenx sevenx Buna ziua, In cazul unui SRL fara angajati in care asociatul este si administrator, are studii economice superioare insa nu este angajat in propria-i ... (vezi toată discuția)